outfiti

Žele svima dati do znanja da te veličina tijela ne smije sputavati u tome da se oblačiš onako kako želiš. Možeš biti mršavica ili plus size cura, ali ako imaš stila, izgledat ćeš top bez obzira na veličinu svog tijela.

Trenutno je popularan oblik tijela nazvan pješčani sat i sve cure pokušavaju izgledati kao da imaju što uži struk, a što šire bokove. Čini se nekada kao da onima s ovim oblikom tijela sva odjeća stoji idealno i izgledaju bolje nego full mršave cure bez oblina ili one plus size. Zato su tu Denise i Maria. Dvije frendice koje svim curama žele dati do znanja da veličina tijela i stil nisu povezani, već da svatko može izgledati top, bez obzira na veličinu tijela, ako samo ima stila.

Tako su počele snimati videe u kojima kupe istu odjeću, ali u dvije totalno različite veličine. I od tih komada slože identične outfite. Sve samo da dokažu da svako tijelo može izgledati dobro u ovakvim kombinacijama i da razbiju predrasude koje se pogotovo javljaju prema curama koje su plus size.

Naravno da im odjeća stoji drugačije, ali ne može se reći da niti na jednoj, niti na drugoj izgleda loše. Isprobavaju najrazličitije kombinacije – od onih svakodnevnih casual izdanja, preko malo sređenijih do totalno fensi. I sve su to outfiti kakve redovito viđamo na Instagram modelima.

Koja god da je veličina tvog tijela, njih će ti dvije pokazati da se nemaš čega sramiti i da se trebaš ohrabriti odjenuti onaj outfit koji već dugo gledaš. Ako ništa, za početak ga samo isprobaj kod kuće i pošalji frendicama da ga ocijene. Nije bitno nosiš li veličinu 32 ili 44, ako imaš stila i nosiš ga sa samopouzdanjem, izgledat ćeš top.

Pogledaj samo njih dvije! Totalne suprotnosti i niti jedna nema tijelo kao Kim Kardashian, a i dalje izgledaju toliko dobro u svakom outfitu.

Pogledajte još:

Kendall Jenner je nosila outfit koji će ovog proljeća svi kopirati [FOTO]

Kako da ti outfit izgleda skupo iako se oblačiš na budžetu? Trebaš znati ovih 9 pravila

Cura pokazuje kako outfiti koje viđaš na Instagram modelima stoje onima koje nose broj odjeće 40

moda outfiti stil veličina tijela moderni outfiti mršava cura vs. plus size kako stoji

Još vijesti