Fotografiranje ljubavnih parova

Puno puta smo naišli na predivne fotke ljubavnih parova koji izgledaju zaista fotogenično. Međutim, očito je kako je kako postoji tajna iza tih fotografija, a za njihovo savršenstvo su zasluženi fotografi koji na pravilan način namjeste ljubavni par kako bi oni ispali odlično na tim fotkama!

Jedna fotografkinja s TikToka je podijelila video u kojem objašnjava kako ju ljubavni parovi na fotografiranju čudno doživljavaju kada im ona podijeli svoj trik, a to je da se ne poljube s usnicama, već sa svojim zubima! Zvuči glupo i suludo na prvu, ali ova fotografkinja zaista zna što radi, jer kao što je i napisala u videu, obećava kako će fotke izgledati slatko. Unutar tog videa je stavila zvuk koji govori: 'O moj bože, ona je luda' – jer ima osjećaj kako i parovi to misle kada im kaže da se poljube sa zubima.

No, pratitelji u komentarima su je tražili da pokaže fotografije te poze, s obzirom na to da im taj trik čudno zvuči i ne mogu si ga zamisliti u glavi. Zato je ona u idućem videu podijelila fotografije tih parova koji se ljube zubima i možemo reći kako je apsolutno bila u pravu! Ne samo što fotke izgledaju preslatko, već parovi izgledaju sretno i zaljubljeno te nikada ne bismo rekli da je ta fotografija namještena od strane fotografa.

Osim toga, u komentarima su se javljali i oni kojima su fotografi predložili taj isti trik, odnosno tu istu pozu na fotografiranju: 'To su mi najdraže zaručničke fotografije koje je fotograf napravio. Na početku je zvučalo prečudno, ali su na kraju bile zaista jedne od najboljih slika' – napisala je jedna pratiteljica. Očito je da u takvim slučajevima zaista treba vjerovati fotografima jer točno znaju da će završni rezultat ispasti odlično!

Pogledajte još:

Jesenske fotke koje ima svaki ljubavni par – ovih 6 moraš isprobati sa svojim dečkom

Baddie poze za Instagram: 4 u kojima ćeš izgledati kao da imaš puno samopouzdanja

Misliš da nisi fotogenična? Imamo ideje za poze kod fotkanja uz pomoću kojih možeš riješiti taj problem

fotografiranje ljubljenje zubima Poze ljubavni parovi

Još vijesti