Slika nije pronađena

Djevojkama je dobro poznata bol u nogama nakon provedenog dana ili izlaska u štiklama, pogotovo ako se radi o novoj obući koju su obule tada prvi put. I ova je djevojka mislila da je razlog toga što su je žuljale cipele činjenica da su nove, ali nakon što se bolje zagledaš u fotku, shvatit ćeš da je problem malo drugačiji.


Ako ispadneš glup u nekoj situaciji, postoji dobra šansa da će tvoji prijatelji podijeliti to na internetu da se cijeli svijet može nasmijati.
U takvoj se priči kao glavni lik našla i ova djevojka Ayleigh. Spremila se za izlazak s frendicama, sve je bilo na mjestu – haljina, frizura, šminka i nove štikle. Pofotkala se, slike podijelila na Instagramu i nitko nije primijetio ništa sumnjivo. Sve do drugi dan.Žalila se kako su je cipele jako nažuljale večer prije, a kada je njena prijateljica sljedeći dan pregledavala slike – pronašla je razlog žuljeva. Ispalo je da je Ayleigh obula cipele na pogrešne noge – lijevu na desnu i obrnuto i tako ih nosila cijelu večer. I ništa joj nije izgledalo čudno. Ljudi su umrli od smijeha! Nitko nije vjerovao da se tako nešto može slučajno dogoditi.


Fotka je postala hit na Twitteru, lajkalo ju je preko 30 000 ljudi. Djevojka je kasnije otkrila i da je jednu večer kasnije obula cipele i na prave noge i svejedno su ju nažuljale.


Foto: Instagram/ Freepik/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

[ROFL] Obožavatelji rade memove Shawna i Camile dok se ljube – ovo je urnebesno zabavno!

Haha! Urnebesne ideje kako zeznuti roditelje, a da ne završiš u kazni

[LOL] Svakakve smo hlače vidjeli – ali ove su defo jedne od najbizarnijih! Imaju 'mrlju' na čudnom mjestu

smijesno cipele nove žulj Viralno instagram

Još vijesti