Slika nije pronađena
Okruženi smo s ljepoticama sa svih strana – s onim stvarnima i onim lažnima. Ipak, u virtualnom svijetu znatno je lakše biti lijep – uz Photoshop, silne filtere i iskorištavanje svih trikova fotografiranja.

Blogerica Sara Puhto svakodnevno nam na svom Instagram profilu pokazuje da je većina stvari koje vidimo na toj društvenoj mreži laž. Ona nam ukazuje na trikove kojima se koriste svi 'znalci' i slavni koji vladaju Instagramom.

Iako mi nismo znalci poput npr. Kim Kardashian, od koje još uvijek učimo, i mi smo na Instagramu! Pronađi nas pod imenom Teen385.com i prikrati si ljetne praznike našim zanimljivim i zabavnim objavama.

via GIPHY


Dobar kut snimanja, položaj tijela i Photoshop stvarno rade čuda – upravo to je dokazala i Sara Puhto, koja kaže da joj je cilj da ljudi konačno vide pravu istinu jer se i sama prije osjećala loše u svojoj koži (naravno, neopravdano). Kaže da joj treba samo 30 sekundi da se 'poigra' s fotografijom i osjeća dobro i seksi.

Inače, Sara ima 20 godina, veganica je i influenserica – ima preko 150.000 pratitelja na Instagramu. Osim što želi pokazati koliko je jednostavno korištenje alata za uređivanje fotki, želi nam prenijeti poruku da moramo voljeti svoje tijelo jer je jedino što nas čini lijepima naše samopouzdanje.


Ostali ideali ljepote ionako su nam nametnuti i nismo ih izabrali. A ono što je jedino bitno na kraju krajeva jest da smo sami sebi najljepši upravo takvi kakvi jesmo. Tek tada ćemo se osjećati i djelovati zanosno, a to svi želimo, jelda?

via GIPHYFoto: Instagram/Giphy

M.Z.
Pročitajte još:

Ljeto je zabavnije uz GIF - novi trik na Instagramu koji moraš znati

[ANKETA] Imaš li i ti Finstagram i zašto?

Poboljšaj svoj Instagram i Snapchat - najbolji savjeti by Kim Kardashian

ljepota umjetna ljepotica umjetno instagram Sara Puhto

Još vijesti