Slika nije pronađena

Sada je došlo vrijeme za novi izazov koji polako preuzima sve društvene mreže. Svaki do sada je bio dosta opasan, no ovaj te automatski smjesti u bolnicu!

Za Instagram bismo svašta radili, ali ovaj novi trend definitivno NE treba raditi! Naime, 'fora' je u tome da kipuću vodu ili popiješ (najčešće kroz slamku), ili se poliješ s njom. Naravno, sve kako bi te drugi snimali i zatim objavili na društvenim mrežama.

O ovome trendu se nije previše pisalo, sve dok Kyland Clark nije završio u bolnici s opeklinama drugog i trećeg stupnja! Koža mu je počela ispadati s lica, u potpunosti se odlijepila, a i dalje je u takvom stanju, čak i tjedan dana nakon što je završio u bolnici, piše Teen Vogue.


Kyland nije pristao na taj izazov, nego su njegovi prijatelji i oni tražili izazove na YouTube-u i naišli na ovaj, te nakon što je Kyland zaspao, su ga polili s kipućom vodom. Nakon toga je završio u bolnici s opeklinama drugog stupnja na leđima, prsima i licu!

via GIPHY


Kyland je dao jedan intervju u kojem se pokušava šaliti na račun svega, no i dalje prepričava grozne stvari koje su mu se dogodile kada se samo ustao i vidio kako mu se lice ljušti i koža mu otpada. Prilično zastrašujući prizor, pogotovo kada se radi o tvojem vlastitom licu!

Doktori su također dali svoje mišljenje o ovom slučaju, i naravno osuđuju cijeli izazov (kao što bi svatko normalan trebao)!

Osim što će ti se koža početi ljuštiti i otpadati, vrlo vjerojatno će sve završiti tako da ćeš imati ožiljke duži period, koji bi, ovisno o tome koliko su loše opekline bile, mogle biti crvene ili crne...

via GIPHY


Da se radi o nečemu ozbiljno opasnome po život, govori dovoljno činjenica da je osmogodišnja djevojčica nedavno umrla nakon što je pila kipuću vodu kroz slamku!

Zaista ljudi, nemojte se povoditi za svakakvim trendovima koji preuzmu društvene mreže - neke stvari je bolje propustiti!


Foto: Giphy/Pixabay/Shutterstock/YouTube Screenshot

A.Š.

FUJ Opasan novi challenge na YouTubeu uključuje kondome – ovo nemojte pokušavati!

Pročitaj još:

Viralni izazov godine – na Drakeov hit i za dobar video, ekipa iskače iz auta i riskira život!

Novi viralan izazov zbog kojeg možete završiti na presađivanju kože – ovo NEMOJTE raditi!

Challenge hot water challenge glupost

Još vijesti