Slika nije pronađena

Osim što smo godinu dana stariji i pametni (kako da ne), rođendane volimo jer je to dan kada nas svi grle, ljube, šalju vibre ljubavi i po mogućnosti zatrpaju cool poklonima.

Napokon se čujemo se prijateljicom s kojom dugo nismo bili u kontaktu, dobijemo pusu od simpe (pa makar onu u obraz), a cijela obitelj se okupi za stolom pa se dugo družimo, smijemo i prepričavamo dogodovštine od prije 2 godine. Koji su to onda 'najgori datumi' za rođenje? Dobro, možda nisu baš najgori, ali svakako je bilo i boljih dana za roditi se. Evo zašto:


*Rođendan na Božić

Super je što dijelimo ročkas s Isusom, što su svi veseli i jedemo puricu s mlincima, ali heeej, nije pošteno – ako svi u godini imaju svoj dan, zašto onda osobe rođene 25. prosinca moraju svoje slavlje dijeliti s ostatkom svijeta? Osim toga, mislite li da će dobiti dva poklona? A ne, ne – božićni i rođendanski u jednom paketu!


*Ljetni datumi

Idealno vrijeme za napraviti tulum, zar ne? Škola je gotova, obveze su daleko iza nas, ali postoji jedan mali problem – svi su se razbježali iz grada! Neki su na moru, neki ljenčare doma, a kafići su poluprazni. Rođendanska proslava koja se pamti, zar ne?


*Valentinovo

Postoji više scenarija: ili su u vezi, ali velike su šanse da tvoj partner neće imati dovoljno dobro (čitaj veliko) iznenađenje jer ipak je riječ o Valentinovu i rođendanu – dva bitna datuma su u igri! Ako si solo, a tvoje prijateljice nisu, velika je vjerojatnost da ćeš slaviti sama dok one odrade romantične večere/izlaske/cuge sa svojim dečkima. Kako god okreneš, nije idealno.


*Nova godina

Odbrojavamo sekunde, kuca ponoć, otvara se šampanjac, svi te grle i ljube, a onda netko odjednom kaže: a tebi je rođendan? Tek u tom trenutku shvaćaš da je razlog za slavlje nova godina, a ne tvoj poseban dan. Šmrc! Možda da pokušaš slaviti 01.01.? S obzirom na to da svi spavaju do 5 popodne, sumnjamo da bi se itko pojavio na zabavi.


*Dan mrtvih

Prethodi mu jedna od najzabavnijih noći u godini kada se svi pretvaraju u zombije, vještice i duhove, ali nije neka fora roditi se na dan kada obilazimo groblja, palimo svjeće i prisjećamo se mrtvih. Nije li to moglo biti barem dan ranije?

Foto: Giphy/ Freepik

I.N.

Pročitajte još:

Zašto nikada ne bi trebali puhati svjećice na torti

Fotka tinejdžerice koja sama slavi vlastiti rođendan rastužila ljude diljem svijeta

Zdrave navike koje bi svaka cura trebala usvojiti do 18. rođendana

 

Božić najgori datumi valentinovo Nova godina datumi rođendan

Još vijesti