Slika nije pronađena

Petogodišnjak je dobio račun nakon što se nije pojavio na rođendanskoj zabavi na koju ga je pozvao njegov prijatelj, objavljuje Plymouth Herald. Roditelji dječaka koji je slavio rođendan prijete da te roditelje nesretnog dječaka koji se nije pojavio na rođendanu tužiti i odvesti i na sud.

Alex Nash pozvan je na rođendansku zabavu svog prijatelja iz razreda. Party se održao u skijaškom centru netom prije početka praznika, a maleni je Alex potvrdio svoj dolazak. Tek se kasnije Alexov tata Derek sjetio da je na isti dan isplanirao da se Alex i njegova sestra Lily taj dan druže s djedom i bakom.

U tom trenutku nismo imali kontakt broj, e-mail adresu niti kućnu adresu dječakove majke, na koju bismo odjavili njegov dolazak. Na dan proslave rođendana pitali smo Alexa što bi radije i odabrao je druženje s djedom i bakom”, objašnjava Alexov tata Derek.

15. siječnja Alex je u školskoj torbi pronašao račun na £15.95 (otprilike 160 kuna) koje je trebao platiti jer se nije pojavio na rođendanu.

Alexov otac na računu je pročitao kuću adresu majke školskog prijatelja pa ju je posjetio kod kuće da joj kaže kako ne namjerava platiti račun na što mu je ona zaprijetila sudskom tužbom.

Što vi mislite – trebaju li Alexovi roditelji platiti ovu kazu?

L.B./izvor: Cambio

foto: screenshot/YouTube

...Pročitajte još...

...Rođendansko iznenađenje završilo katastrofom! Zamislite da se vama ovo dogodi...

...Milijun i pol ljudi čestitat će rođendan ovom tinejdžeru - znate li zašto?...

...Da i psići iz prihvatilišta budu sretni - Minjina je rođendanska želja!...

alex nash rođendan Proslava račun

Još vijesti