Slika nije pronađena

Kada biramo outfit za maturalnu zabavu, želimo odjenuti nešto u čemu ćemo se osjećati ugodno i posebno. Za ovu djevojku to je značilo pojaviti se u odijelu.

Aniyji Wolf iz Pennsylvanije nikada se nije sviđala 'klasična' ženska odjeća, a široke majice i hlače bile su njena najčešća modna kombinacija. Njena odluka da se umjesto u haljini pojavi u odijelu nije iznenadila nikoga osim odgovorne osobe iz škole koji su joj zabranili sudjelovanje na maturalnoj zabavi.

'Oduvijek sam bila muškobanjasta i nikada me niste mogli vidjeti da se igram s barbikama. Moje iskustvo s maturalne zabave ne bi trebalo biti drugačije od iskustva mojih vršnjakinja, a škola se potrudila da se osjećam poput greške' objasnila je Aniya.


Iako su joj naglasili da neće moći biti dijelom zabave ako se ne pojavi u haljini, Aniya je odlučila iskušati sreću i pojavila se u novom odijelu kojeg je kupila specijalno za ovu prigodu. Nakon što su ju upozorili da će pozvati policiju ako se ne udalji, žalosna djevojka je napustila zabavu i otišla doma.


Što vi kažete na ovu priču – mislite li da je škola u pravu ili su ozbiljno narušili prava svoje učenice?

Foto/Izvor: abc27.com
I.N.

Pročitajte još:

Srednjoškolku izbacili s maturalne zabave jer je obukla – hlače

Tinejdžericu poslali doma s maturalne zbog prekratke suknje, a njena majka im 'odlučila vratiti'

Djevojka izbačena s maturalne zabave zbog 'preotvorene haljine'

maturalna zabava odijelo haljina

Još vijesti