Slika nije pronađena

Jedna djevojka je odlučila podijeliti svoju čudnu priču na TikToku kako je otkrila da je njezin dečko vara! Naime, sve je započelo jedne noći kada je on pričao u snu i spomenuo ime i prezime neke nepoznate djevojke. To je malo uznemirilo njegovu tadašnju djevojku pa se bacila u potragu!

Djevojka @xbaileyhunter na TikToku otkrila je svojim pratiteljima jednu zanimljivu, ali i pomalu čudnu situaciju koja joj se dogodila. Otkrila je da ju njezin dečko vara i to se je sam izdao dok je pričao u snu! Naime, on je u snu izgovorio ime i prezime neke nepoznate djevojke što je njegovoj tadašnjoj djevojci bilo jako čudno jer ju ne poznaje. Odlučila ju je potražiti na društvenim mrežama te je vidjela kako je ta žena u braku i da ima djecu. Bailey joj je poslala poruku u kojoj joj je napisala je li onda u posljednje vrijeme razgovarala s njezinim dečkom, a ta žena joj je odgovorila da je ona samo njegova luda bivša djevojka. Ovdje se situacija pomalo zapetljala, a njegovoj tadašnjoj djevojci je bilo jasno da se ovdje očito radi o prevari. Osim toga, u videu je napomenula kako je ona toj ženi rekla da je to njezin sadašnji dečko koji živi u njezinoj kući, vozi njezin auto i kojemu ona plaća račun za mobitel. Nakon toga saznanja, Bailey je odlučila uzeti stvar u svoje ruke te je dečka naposljetku otjerala iz kuće te ga optužila za krađu mobitela s obzirom na to da joj ga on nije htio vratiti.

Komentari ovog TikTok videa su puni podrške za ovu djevojku te se svi čude nekim stvarima u ovoj cijeloj situaciji. Čude se činjenici kako je uspjela raščistiti cijelu prevaru dok joj je on otkrio samo ime i prezime te osobe u snu te kako ju je varao nakon svega što mu je pružila u njihovoj vezi: 'On je živio u TVOJOJ kući, vozio je TVOJ auto, plaćala si njegov telefon i on te je svejedno varao?!' – bio je samo jedan od skoro 3 tisuće komentara.

Pogledajte još:

Djevojka otišla kod najgore ocijenjene šminkerice i snimila video – rezultat ju šokirao

Djevojka naručuje pizzu imitacijom poznate pjevačice – dobila je njezin odgovor

Djevojka skoro izbačena iz aviona – stjuardesa ju napala zbog neprimjerenog odijevanja

prevara pričanje u snu tiktok

Još vijesti