Slika nije pronađena

Jedan dan gledaš Justina i pitaš se kako netko može biti tako zgodan, a sutra slušaš novu Zaynovu stvar i čudiš se koliko je savršen. Znači li to da je Justin zgodniji od Zayna ili obrnuto?

O ovome razmišljaju djevojke diljem svijeta, a kako bi im olakšali muke, ekipa s portala Broadly zamolila je stručnjake iz Face Research Lab-a na Institutu neuroznanosti i psihologije da odgovore na vječnu dilemu: tko je zgodniji – Justin Bieber ili Zayn Malik?

Doktorica Lisa Debruine objasnila je kako su najprivlačnija ljudska lica zapravo 'prosječna'; ne prevelike, ali ni ne premale oči, nos, usne, čelo su osobine koje će najprije privući suprotni spol.

Među životinjskim vrstama, muževnije jedinke su privlačnije ženkama, no to se ne preslikava nužno i na ljudsku vrstu. 'Žene neke izrazito muževne osobine smatraju ili jako privlačnima ili užasno odbojnima. Nema pravila' objašnjava Debriuine dodajući da je upravo zbog toga teško utvrditi je li privlačnije lice Zayna ili Justina.

'Bieberovo lice je pomalo feminizirano dok je Malik tamnoput i prilično muževan. Ipak, pripadnice ljepšeg spola vole 'baby face' stoga ne čudi što je Justin toliko popularan. Mogli bismo reći da su nam pojedine dane u mjesecu, ovisno o hormonima, muževnija lica privlačnija, stoga će tih dana Zayn biti popularniji. Kada se hormoni smire, vjerojatno ćemo odabrati Justina' zaključila je doktorica Debriune.

Budući da nije ponudila dogovor na pitanje tko je zgodniji, napravila je zanimljivu 'kombinaciju' koja bi mogla zadovoljiti i Zaynove i Justinove obožavateljice – nazovimo ga Justayn Malieber.


Što kažete na ovog zanimljivog dečka?

Foto/Izvor:broadly.vice.com
I.N.

Pročitajte još:

Obožavateljice su poludjele: pogledajte dečka koji izgleda kao Zayn Malik i Liam Payne u isto vrijeme!

Dobrica u duši: dokazi da je Justin Bieber pažljiva osoba

Kad su bili nitko i ništa: snimke audicija omiljenih zvijezda

Zayn Malik Justin Bieber

Još vijesti