Slika nije pronađena

Sigurno si barem jednom bila u situaciji kad si poslala poruku nekome tko ti se sviđa i onda patila jer nikako da ti odgovori. Znamo – been there, done that. Slična je situacija ako je riječ o bivšem dečku koji ti više ne želi odgovarati na poruke.

Ovo su točne upute što trebaš raditi kad ti ne odgovara na poruku, a ti paničariš. Slijedi ovo i sigurna si:

1. Nemoj mu poslati još jednu poruku (ili drugu ili treću) – iako uvijek postoji logično objašnjenje zašto ne odgovara (prazna mu je baterija, na treningu je, nije kraj moba, ...) uvijek postoji i mogućnost da ne želi odgovoriti. U tom slučaju, ništa nećeš postići ako mu šalješ još poruka. A ako mu se sviđaš, vjerujemo da će odgovoriti čim stigne.

2. Nazovi frendicu – uvijek je lakše u dvoje, a frendica sigurno zna točno kako se osjećaš. Pričanje s nekim uvijek pomaže.

3. Makni se od mobitela – ne kažemo da odeš iz kuće bez moba, ali jednostavno se zabavi nečim drugim. Počni gledati film samo da ti misli ne lutaju. Znamo da se nećeš moći koncentrirati na zadaću ili učenje pa barem radi nešto ovako lagano.


4. Obriši povijest dopisivanja – ako je riječ o bivšem dečku ili se radi o nekome s kim si se posvađala nemoj čitati sve stare poruke i bedirati se. Jednostavno stisni delete i bit će ti lakše.

5. Obriši broj – ako si skužila da tu više nema budućnosti, jednostavno obriši broj. Okej, ako ćeš ga nekad trebati naći ćeš ga na Fejsu ili ćeš opet nabaviti broj, ali dokle god je u tvom mobu postoji mogućnost da ćeš mu slati poruke.

Foto: Unsplash

I.I.

Pročitajte još:

Stvar koja nas izluđuje – zašto dečkima treba tako dugo da odgovore na poruku?

Pravila za dopkanje - koje emojije dečki vole primiti, a koje ne

Strah, nervoza, euforija - reci nam točno koju emociju osjećaš kad se dopkaš sa simpom?

dečko poruka

Još vijesti