Slika nije pronađena

Prekidi donose neugodne osjećaje kao što su tuga, razočaranje, ljubomora a katkad i ljutnju te bijes. Kada biste dobili priliku, što biste rekli novoj djevojci vašeg bivšeg dečka?

Vjerujemo da većina nas ne bi pronašla lijepih riječi, ali to nije bio slučaj s ovom djevojkom. Nakon što ju je dečko ostavio, ona je napisala pismo njegovoj novoj curi. Evo što joj je poručila:

'Draga zamjeno,

Željela bih ti reći nekoliko stvari budući da si ti sada predmet njegove želje.

Nemoj se iznenaditi kada shvatiš koliko brzo ćeš se zaljubiti u njega. Nemoj se uzrujavati zbog mog Facebook profila; na njemu je mnogo naših fotografija, ali one su sada stvar prošlosti.

On je do sada vjerojatno maknuo većinu naših zajedničkih fotografija, a velike su šanse da nikada neće ni pričati o meni; čini mi se da njegovi prijatelji ni ne znaju da smo prekinuli. Naša veza je bila prekrasna, ali ti si njegova budućnost.

Ti i ja se ne poznajemo, ali sigurna sam da ti nisam draga. Bez obzira na tvoje osjećaje, postoji nešto što nas povezuje.

Neću mu slati poruke ni lajkati objave na Facebooku. Ne mogu ti otkriti sve tajne o njemu jer je trebalo proći vremena da i sama shvatim nek stvari, ali budi sigurna da postoji razlog zašto ne govori stvari koje želiš čuti i zašto ne radi stvari koje bi ti željela.

Razmazit će te s vremena na vrijeme, ali primijetiti ćeš da je odgovoran kad je u pitanju trošenje novca. Uskoro ćeš shvatiti koje ga stvari izuzetno vesele.

Vidjet ćeš kakav je kad je pijan. Ponekad će se razljutiti, ali nemoj to shvaćati osobno; takva mu je narav. Brzo će ga proći.

Kada se zaljubi u tebe, učinit će sve što ga zamoliš. Nije preotvoren kada su u pitanju emocije zato ne očekuj izljeve ljubavi, ali budi sigurna da te voli. Možda neće svake minute misliti na tebe, ali često ćeš mu biti u mislima.

Njegovi snovi veći su od njegovog samopouzdanja stoga je tvoj zadatak da mu svaki dan govoriš koliko je pametan, zgodan i sposoban. Neće ti vjerovati, ali nemoj odustati.

Kada budete vani, pazit će na tebe i imat ćeš osjećaj da si jedina u prostoriji. Kada budete plesali, imat ćeš osjećaj da je sve savršeno. Ispričat će ti sve o svojoj prošlosti i pogreškama koje je napravio, a ti mu budi utjeha i nemoj ga osuđivati.

Nadam se da ćeš ga voljeti koliko zaslužuje i da će on tebe voljeti onoliko jako koliko sam vjerovala da voli mene. Nadam se da će prema tebi biti iskren kako prema meni nikada nije bio i nadam se da će tvoj život pretvoriti u bajku kakvoj sam se i sama nadala.

Zapamti - nemam ništa protiv tebe, ali iskreno govoreći, ljubomorna sam na tebe. Istovremeno sam i sretna što će netko moći iskusiti sve one lijepe stvari koje sam i sama doživjela.


Od tebe tražim samo jedno; nemoj ga povrijediti onako kako je on povrijedio mene. Vjerujem u karmu i vjerujem da ljudi dobivaju ono što drugima daju, ali takvu bol ne želim nikome, posebno ne njemu.

Sada si s čovjekom naših snova i iskrena sam kada kažem da se nadam da će vam uspjeti.

Bivša djevojka'

Što kažete na njeno pismo?

Foto: Instagram
Izvor: EliteDaily.com
I.N.

Pročitajte još:

Pismo koje svaka djevojka mora pročitati: 'Danas si jako lijepa'

Majka napisala pismo o 'ružnoj' kćeri

Ovo je najljepše ljubavno pismo svih vremena

Pismo Bivša djevojka

Još vijesti