Slika nije pronađena

Rezultati novog istraživanja pokazuju da se djevojke i žene nakon prekida češće dočekaju na noge. Čini se da gotovo polovina ispitanih djevojaka ima jednog dečka ‘u pričuvi’.

Ako je suditi po ispitivanju koje je provedeno na 2 tisuće žena, 43% njih ima ‘plan B’ i u njemu nekog dečka. Ne iznenađuje da je najčešće ovaj kandidat “stari prijatelj” ili kako ga još djevojke znaju opisati “dečko koji im je poput brata”, objavio je portal OnePoll.com.

Drugim djevojkama i ženama ‘plan B’ najčešće uključuje povratak nekoj bivšoj ljubavi (dečku, suprugu), ili su to poznanici s posla ili fakulteta ili dečki koje upoznaju prilikom odlaska u teretanu ili neki drugi oblik sportske aktivnosti.

Pričuvni dečko najčešće je osoba koju dotična djevojka poznaje otprilike 7 godina, a ako ne znaš tko bi bio tvoj pričuvni dečko – postoji 1:3 šansa da si ga već srela i da ga pozaješ.

Jedna od četiri ispitane djevojke izjavila je da osjeća jednake osjećaje prema tom pričuvnom dečku kao i prema svom aktualnom partneru, a 15% čak i da su ti osjećaji jači neko prema trenutnom dečku.

Zanimljiv je podatak i taj da je 46% žena reklo da sumnjaju da i njihovi dečki i muževi imaju neku žensku osobu ‘u pričuvi’ iako muškarci nisu bili podvrgnuti istom istraživanju.

Što vi mislite o tome?

L.B./izvor: Metro

foto: sxc.hu

Prekid rezervni dečko Istraživanje

Još vijesti