Slika nije pronađena

Koliko ti se puta dogodilo da planirate frendici rođendan i ona slučajno uzme tvoj mob i vidi poruke? Ili se jadaš frendici o svom dečku, on nakon tebe sjedne za komp i sve pročita? Užas! Svima nam se dogodilo barem jednom, a sad je tome došao kraj!

Facebook uvodi novu opciju za tajni razgovor. Funkcionira vrlo jednostavno, a od sad ćeš konačno moći imati malo više privatnosti. Poanta je u tome da izabereš sama na kojem ćeš uređaju voditi tajnirazgovor, a onda se na ostalima (npr. Na stolnom se računalu neće vidjeti taj razgovor) taj razgovor neće vidjeti taj razgovor). Dakle, da objasnio u čemu je trik.


1. Otvoriš normalno Facebook Messenger i otvoriš novu poruku

2. Vidiš listu prijatelja, a u, stisneš na to i odabereš prijatelja ili grupu ljudi s kojima želiš voditi tajni razgovor.

desnom gornjem uglu vidjet ćeš riječ Secret (Tajna)

3. Zatim ćeš trebati odabrati uređaj na kojem želiš voditi razgovor. To znači da ako si otvorila tajni razgovor na Facebooku na mobitelu, taj razgovor neće prikazivati na drugim uređajima na kojima koristiš Facebook (stolno računalo, laptop, tablet, ...)


Znat ćeš da je to tajni razgovor jer će Facebook taj prozor označiti crnom bojom.

4.

5. Također ćeš moći odrediti da se poruke obrišu nakon što ih druga osoba pročita, kao neko samouništenje nakon čitanja.


Fora stvar za sve vas tajnovite tipove! Uživajte u privatnosti i samo pametFoto: Shutterstockno s tajnama. 

Foto: Shutterstock

I.I.

Pročitajte još:

Nemaju fejs ni Instagram: troje hrvatskih školaraca otkrilo kako je živjeti bez društvenih mreža

Postanite maheri: cool trikovi na YouTubeu za koje niste znali

Trikovi na Facebooku za koje niste znali da postoje

razgovor poruke facebook

Još vijesti