Slika nije pronađena

Ova je malena djevojčica dobila pužnicu uz pomoć koje napokon može čuti. Nakon operacije, njen tata odlučio je tetovirati i sebi jednu 'pužnicu' kako se ne bi osjećala neobično ili čudno.

Tata Alistair Campbell obrijao je svoju glavu i istetovirao svoj vlastiti implantant kraj uha kako bi svojoj 6-godišnjoj kćeri Charlotte pokazao koliko ju voli. A Charlotte je bila oduševljena.

Smijuljila se, doticala tetovažu i komentirala da je jako cool. Tata Campbell podijelio je fotografiju i na Facebooku, a fotka je podijeljena puno puta.


Charlotte živi Novom Zelandu, a ovo je već drugi implantat koji su joj ugradili u Gillies bolnici nakon što su joj dijagnosticirali gluhoću – na lijevo uho nije mogla ništa čuti.

U početku su liječnici i roditelji mislili da djevojčica ima samo blagih problema sa sluhom, no pokazalo se da je potpuno gluha na lijevo uho. Ima i problem s desnim uhom što znači da se valovi zvuka ne mogu prenositi do unutarnjih dijelova ušiju.

Njen 8-godišnji brat Lewis također nosi slušno pomagalo, a majka Anita Campbell ima ugrađenu umjetnu pužnicu.

Nakon prve Charlottine operacije ugradnje pužnice sa samo 4 godine, obitelj je primijetila promjenu u njenom raspoloženju – od toga da nije željela ni sa kime pričati, postala je jako brbljiva i druželjubiva.

Tata Campbell ponovo će pustiti svoju kosu pa će na taj način prekriti tetovažu, ali zasad će biti ćelav i svima ponosno pokazivati tetovažu u čast svoje hrabre kćerke.

Koji cool tata!

L.B./izvor: Metro.co.uk

foto: Twitter, Facebook


Pročitajte još...

...U susret Danu očeva: znakovi da je vaš tata ujedno i vaš najbolji prijatelj...

...Majica na mišiće: ovako tata tjera dečke od svoje kćeri...

...Originalni tata: smislio način kako da kćer ima bolje ocjene u školi!...

alistair campbell puznica gluhoća operacija tetovaža

Još vijesti