Slika nije pronađena

Radi se o Ginger Lime, Twisted Mango, Zesty Blood Orange, Feisty Cherry i novoj-staroj klasičnoj Diet Coke. Novosti su najavili sredinom siječnja nakon opsežnog istraživanja koje su proveli na više od 10.000 ljudi.


Ponudili su im više od 30 različitih okusa (od tropskih, preko klasičnih voćnih do biljnih) tijekom niza godina i odabrali one najbolje. Neki od njih su 'nasljednici' postojećih okusa – npr. Fiesty Cherry je nova varijanta Diet Coke Cherrya, a neki sasvim novi. Osim što nova kolekcija donosi nove okuse - i limenke će biti nešto drukčijeg dizajna - bit će tanje nego dosadašnje.


Na promjene su se odlučili nakon što je utvrđeno da je dijetalna Cola najmanje prodavana linija proizvoda Coca-Cole, a s obzirom na jačanje trenda zdravog života, očekivali su sasvim drukčije rezultate. Naime, ljudi diljem svijeta iz svoje prehrane sve češće izbacuju šećer, ali ga odbijaju nadomijestiti umjetnim sladilima i okusima, poput onog koji nudi Diet Coke.


No, s novim okusima možda se promijene i prehrambene navike obožavatelja Cole, pa prihvate ove nove opcije. Na američkom bi se tržištu novi proizvodi iz Diet Coke linije trebale pronaći već krajem siječnja, a kada ćemo ih vidjeti na policama u hrvatskim dućanima, još nije poznato.

Do tada ćemo se morati zadovoljiti kupovanjem naših starih omiljenih okusa – na Amazonu smo uspjeli pronaći dvije Diet Coke varijante s okusom – Diet Coke with lime i Diet Coke Cherry. A uskoro se očekuje da će cijela nova kolekcija biti dostupna za kupnju i dostavu na istom mjestu, na najvećem svjetskom webshopu.


Foto: Twitter/Coca-Cola/Pixabay

M.Z.

Pročitajte još:

OMG Izašla nova Coca-Cola s neobičnim učinkom - biste li ju isprobali?

Tko bi ovo probao – u Japanu proizveli Coca-Colu s kavom

Dio ekipe je oduševljen - jeste li već vidjeli kontroverznu reklamu za Coca-Colu?

Istraživanje diet coke Coca Cola novi okusi dijetalna cola

Još vijesti