Slika nije pronađena

U SAD-u je Twitter najpopularnija društvena mreža, a velikom uspjehu zahvaljuje među ostalima i brojnim celebritijima koji pomoću tvitova i fotkica dijele detalje iz svog života sa svojim fanovima. Popsugar je prošvrljao njihovim profilima i donio najzanimljivije fotke.

Eva Longoria, najveća zvijezda serije Kućanice, s tviterašima je podijelila dio ugođaja Valentinova koje je sa svojim suprugom provela u romantičnoj šetnji plažama Los Angelesa.

Kako bi svima dokazala da ona ipak nešto jede, reality zvijezda Kim Kardashian, čiji show i u Hrvatskoj možemo pratiti na E! kanalu, fotkala se u društvu svog dečka Reggieja Busha u obližnjoj slastičarnici. Kako je na slatkač otišla sa full make-upom, Kim je sličicu rado stavila na Twitter.

Avanturistica Nicole Richie nakratko je ostavila sve brige za sobom i prepustila se novom najdražem hobiju – avijatičarstvu. Slikala se neposredno nakon svog leta u Montreal i usput se svima na Twitteru pohvalila novostečenim znanjem.

Kako bi pokazala da i ona uživa, nekadašnja najbolja prijateljica Nicole, Paris Hilton, posegla je za kamerom svog mobitela i sliknula se u društvu dečka Douga Reinhardta u jednom noćnom klubu gdje su proveli Valentinovo. Paris se ni na najromantičniji dan u godini očito ne želi odreći onog što radi najbolje – plesanja i opijanja do jutra.


Neil Patrick Harris
iz How i met your mother nije mogao ne podijeliti s Twitterašima informaciju da ih je nedavno na setu posjetila pjevačica Jennifer Lopez s kojom se odmah i sav ponosan slikao te pohvalio njene glumačke vještine svojim sljedbenicima na Twitteru.


Kelly Osbourne
navikla je na kamere koje su je za vrijeme obiteljskog reality showa The Osbournes pratile čak i na WC. Zato se nije stidjela slikati u backstageu revije Betsey Johnson sa uvijačima u kosi i tviterašima dati do znanja da će i ona biti jedan od modela.

I.V.

twitter Eva Longoria kim kardashian kelly osbourne paris hilton nicole richie

Još vijesti