Slika nije pronađena

Kad smo bili djeca, non stop smo se igrali po vani, a igra skrivača nam je bila vrhunac dana. Eventualno kada bismo došli do lopte, bismo igrali graničara ili neku sličnu igru. Sada kad smo stariji, izbjegavamo slične igre, no zašto?

Svi smo mi djeca u duši, a donosimo ti par igri koje ti neće biti dosadne, već ćete se ti i ekipa dobro zabaviti uz puno smijeha!

1. Dvoje ljudi, tri noge

Bilo koja igra može postati ekstra zabavna ako ju igrate na ovaj način. Podijelite se u parove i zavežite dvije od vaših nogu zajedno. Ako ste to dovoljno dobro zavezali, nećete se moći micati, osim ako ne budete surađivali. Fun tip: predlažemo da stavite u parove ljude koji nisu totalno kompatibilni... Bit će zabavno za gledati!

2. Dodjela 'počasnih' titula

Znaš kako u Americi, često u godišnjacima imaju rubriku u kojoj predviđaju tko će što biti? Tipa, 'osoba koja će najvjerojatnije proputovati cijeli svijet' ili 'osoba koja će se udati za nogometaša'. Možete slično natjecanje organizirati i unutar društva, pa dijeliti slične titule. Ili izmisliti neke svoje, po mogućnosti pune internih fora!


via GIPHY


3. Nogomet s loptom za ragbi

Koliko god nogomet bio zanimljiv, bit će još tisuću puta zanimljiviji ako ga probate igrati s loptom za ragbi. Lopta će odskakivati na najčudnije moguće načine, što čini igranje nogometa nemogućim! Znači, jednako će loši biti i oni koji super igraju, ali i oni kojima zaista ne ide....

4. Hodanje po 'ledu'

Ako postoji jedna stvar koja se ne radi, onda je to hodanje po ledu. Zašto? Jer se skliže i gotovo je pa sigurno da ćeš pasti. Sada, možda po ljeti ne možeš imati led u svojem dvorištu, ali svakako možeš rasprostrijeti platno u dvorištu i premazati ga sa svime i svačime: od ulja i marmelade, pa do vode, sladoleda, maslaca i raznih sirupa. I zatim se krenite 'klizati'!


via GIPHY


5. Vođenje 'slijepca'

Svi koji imaju veliko dvorište ili su u blizini velikog igrališta, će se nauživati s ovom igrom. Jednostavno se podijelite u parove, ali ovaj put, jedan od vas će imati povez preko očiju. Sada, postavite po dvorištu razne prepreke. Ovaj koji nema povez na očima, treba voditi drugu osobu od početka do kraja, davajući samo upute kako da zaobiđe prepreke.

Imaš li ti još kakav prijedlog za igre?

Foto: Giphy/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

Savjeti za sve – kako organizirati najbolji kućni party i ludo se provesti?

Ovisnost o videoigrama službeno postala bolest koja prijeti trećini svjetskog stanovništva – jesi li i ti dio njih? ANKETA

12-godišnjakinja otišla na pidžama party – vratila se kući s tetovažom!

Ljeto praznici zabava igre

Još vijesti