Slika nije pronađena
Završili smo sa svim školskim obvezama i sada je došlo vrijeme samo za nas i naše uživanje. U nastavku možete pročitati neke prijedloge kako pametno i zanimljivo iskoristiti slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika.

1. Druženje s prijateljima

Škola je završila i svi su se razišli na sve strane. No, to nije razlog da se ne vidite i ne provodite vrijeme zajedno. Praznici nisu vrijeme kada bi trebali zapostaviti prijatelje.

2. Isprobavanje novih hobija

Puno slobodnog vremena u kombinaciji s dosadom daje vam mogućnost da isprobate nove stvari i hobije. Bilo to u nekom sportskom klubu, pomoću Interneta ili s prijateljima. To može biti učenje nekog stranog jezika, novi sport ili neka računalna igra.

via GIPHY


3. Čitanje

Možete li se sjetiti kada ste zadnji put pročitali neku dobru knjigu, a da to nije bila lektira? Većini vjerojatno sama pomisao na čitanje zvuči dosadno, ali ne mora uvijek biti tako.

4. Gledanje serija i filmova

Koliko ono dobrih filmova želiš pogledati već sto godina, ali nisi jer si morala pisati zadaću iz matematike? E, sada je pravo vrijeme da ih pogledaš. No, bez pretjerivanja!

5. Movie night

Već dugo se nisi vidjela s frendicom, a obje želite pogledati neki odličan film? Organizirajte movie night! Nabavite kokice, čips, sokove i to je to!

via GIPHY


6. Izlasci

Više ne morate ustajati rano ujutro i razmišljati o tome što sve  morate naučiti. Za uspješno završenu školsku godinu možete se nagraditi izlascima.

7. Čišćenje, bojanje, preuređivanje sobe

Naša soba je ipak mjesto gdje najviše boravimo tijekom školske godine, ali i praznika. Možete ju očistiti, riješiti se starih knjiga ili je obojati. Izbor je na vama!

via GIPHY


Voliš pisati? Ili pak više voliš snimati videe? Oduvijek te zanimalo kako bi bilo biti novinar? Ovo je prilika da se okušaš u novinarskom poslu i vidiš jesi li stvoren/a za to. Teme su po tvom izboru, to može biti moda, savjeti, glazba, zanimljivosti, DIY, škola, tehnologija... sve što zanima tebe i ostale tinejdžere!

Svoj članak ili video možeš nam poslati na mail novinar@teen385.com ili u inbox na Facebook stranicu Teen385.com.

Foto: Freepik/Giphy

Petra Kerman

Provjeri i ostale tekstove naših Teen novinara...

Kako ostvariti svoje ciljeve i želje? Šest osnovnih sastojaka svakog recepta za uspjeh

Djetinjstvo vs. tinejdžerstvo – jesmo li upravo prerasli raj?

'Da mi je ona profa, škola bi mi bila najdraže mjesto' – upoznajte nagrađenu književnicu u mojem prvom intervjuu

Ljeto praznici zabava teen novinar

Još vijesti