Slika nije pronađena

Ovo ljeto stigla nam je nova verzija igre Lady Popular koju s oduševljenjem igraju cure širom svijeta, a naravno i mnoge iz Hrvatske.

U ovoj igri nalaziš se u ulozi mlade cure koja nije mogla niti sanjati da će dobiti ovako dobru priliku i uživati u životu. Tvoj zadatak je pretvoriti svoju damu u pravog super modela i postati najpoznatija dama u glamuroznom svijetu visoke mode. Da stvar bude još bolja, potpuno besplatna i jednostavna, Lady Popular je igra gdje ćeš pronaći puno zabave, prijatelja i izazova.

Lady Popular igra daje ti mogućnost da živiš gdje god poželiš, bilo da se radi o vili na plaži ili luksuznom stanu u New Yorku. Uredi svoj stan iz snova i pozovi sve svoje prijatelje da ga vide!

Da ne budeš sama možeš odabrati i omiljenog kućnog ljubimca, a postoji i velika vjerojatnost da ćeš upoznati jednog Gospodina Savršenog pa tko zna, možda se i zaljubiš.

Istraži glamurozni svijet Lady Popular igre

Od ispunjavanje vrhunskih izazova na modnim pistama do kupovine dizajnerskih komada odjeće u trgovačkom centru, Lady Popular nudi nevjerojatne mogućnosti, koje će te zabaviti i oduševiti.

Registriraj se i kreiraj svoju Lady još danas. A imamo za tebe još jednu fora vijest - ako se registriraš u razdoblju od 4. do 11.8. dobit ćeš i zanimljiv džeparac koji će biti dovoljan za jedan fini shopping i obnovu garderobe za svoju Lady.

Klikni OVDJE i kreni na registraciju i igranje!

PR članak

Ljeto zabava igre

Još vijesti