Slika nije pronađena

Pokloni nisu ono što je najbitnije u ovo doba godine, ali svejedno svi znamo da će nas ispod bora nešto čekati. Neki imaju skromnije želje, a drugi, pa baš i ne. Ovaj je dečko htio PS5, ali baka ga je spustila na zemlju.

Novi PlayStation je skup i definitivno nije nešto što većina baka može priuštiti kao poklon, a osim toga, ni nije nešto što bi trebali tražiti kao poklon. Ova baka ima dobar smisao za humor, to joj se mora priznati. Svakog Božića dobro se našali s poklonom, a nije ni ove godine preskočila tu tradiciju. Znala je dobro da joj unuk želi najnoviji PlayStation, ali umjesto toga, ispod bora mu je odlučila ostaviti...

@tameekalal

And the tradition of his Nanny being an asshole continues.... ##fyp @mybirdsmall ##ps5

original sound - Tamera Truxillo Lall

Svijeću, ali ne bilo kakvu svijeću. Čim je krenuo otvarati poklon znao je da ga je baka opet odlučila zeznuti, a mama kao mama, sve je snimala. Umjesto PS5 tako je dobio PS5 svijeću koja 'Miriše kao da ga nisi dobio'. Iako to nije bilo ni blizu onoga što je htio, baka je uspjela oduševiti i nasmijati, kako svoju obitelj tako i internet. Video je u par dana sakupio preko 3 milijuna pregleda i preko pola milijuna lajkova. Baka je odlična!

Pogledajte još:

Koliko ste ti i celeb koji ti se sviđa idealan par? Samo trebaš upisati kad si rođena i saznaj

Situacije koje će razumjeti samo oni koji nose naočale - s ovih ćeš se 15 i ti poistovjetiti

Pitanja od kojih se svakom studentu digne kosa na glavi: Čuju ih često, a najradije ne bi nikada

Viralno video tiktok ps5 reakcija na poklon

Još vijesti