Žvake

Ljudi imaju različite hobije, a jedan koji si možda i ti nekada imala, ili imaš još uvijek, sakupljanje nečega – oduvijek je popularan. Neki sakupljaju postere, neki markere, neki poštanske markice, a ova cura prazna pakiranja od žvakaćih guma.

Što god da sakupljaš, ako si tome predana i ne odustaješ godinama, sakupit ćeš itekako zavidnu kolekciju. Drugima će možda biti smeće, ali tebi će biti blago. Ako si ikada išta sakupljala, znaš koliko te to može „preuzeti“. Jedna je cura na TikToku pokazala svoju kolekciju praznih paketića od žvakaćih guma.

Haljina s Amazona Naručila je lijepu svečanu haljinu s interneta, a došlo joj je veliko razočaranje

Nije napisala koliko ih ima, ali vidi se da ih ima stotine! Od različitih brendove, različitih okusa…naravno, nisu svi paketići različiti jer ima nema baš toliko okusa žvaka da se može sakupiti neka kolekcija. No, iako se ponavljaju, kada su svi posloženi, izgledaju totalno wow.

 

@melissa.hdzc #ovisnik #fyp #viral ♬ original sound - balkan.lyrics165

 

Sigurno nisi nikada vidjela toliko paketića od žvaka, ili žvaka, na jednom mjestu. Ne znamo ni koliko je dugo sakupljala ovu kolekciju, ali u komentarima se svi slažu da je stvarno impresivno.

Annie XO XO Popularna TikTokerica Annie XO XO ispričala najgoru kaznu koju je dobila od roditelja u mladosti

hobi sakupljanje Žvakače gume žvake kolekcija pakiranja od žvaka impresivo sakuplja prazne paketiće od žvaka tiktok video Viralno

Još vijesti