Slika nije pronađena

Već nekoliko godina, Apple se drži toga da nove modele mobitela predstavlja u prvoj polivici rujna, a tako će biti i sada. Na The Wall Street Journalu jučer su objavili kako Apple konferenciju na kojoj će predstaviti nove uređaje planira za 12. rujna.

Već dugo se nagađa kako bi trebao izgledati i kakve bi funkcije trebao imati novi iPhone 8, a ne zna se čak ni njegovo ime. Ipak, jedno je sigurno – Apple će nas oboriti s nogu.


Dok bi nasljednici aktualnih modela – iPhone 7S i 7S Plus – trebali donijeti klasična poboljšanja poput bržeg procesora, bolje grafike i kvalitetnije kamere, nova verzija ovog uređaja trebala bi imati ekran koji će pokrivati gotovo cijelu prednju površinu uređaja (neće biti rubova oko ekrana), tehnologiju za prepoznavanje lica zahvaljujući kojoj će se telefon otključati čim ga korisnik pogleda, bežično punjenje te podršku za proširenu stvarnost koja će, prema Carolini Milanesi iz Creative Strategiesa, omogućiti brojne nove načine na koji će se moći koristiti ovaj telefon – npr. u gamingu, uređivanju stanova i slično, piše Zimo.dnevnik.hr.

Najveći problem novog iPhone 8 bit će – cijena. Glasine kažu kako će početna cijena iznositi čak tisuću dolara.


Foto: Pixabay/Giphy

I.I./Zimo

Pročitajte još:

Slavi se 10. rođendan - Apple izbacuje tri nova iPhone modela na ljeto

Novi iPhone bit će najcool do sada: 'Konačno, ovo će me spasiti'

Ovo je kraj iPhonea kakvog poznajemo? Više nikada neće biti isti

apple iphone

Još vijesti