Slika nije pronađena

Obožavaš gledati cool recepte, nove načine šminkanja i konturiranja, zabavne metode ukrašavanja noktiju ili lijepe destinacije na koje ćeš jednog dana ići. Ukratko obožavaš Instagram i redovito pregledavaš što ima novo, no najviše se uzrujaš kad shvatiš da te netko jednostavno prestao slijediti.

Okej, možda si malo pretjerala sa slikama svojih mačaka, ali to nije razlog da netko pritisne unfollow. Ako te baš muči tko te to prestao slijediti, ovo su aplikacije koje će ti to otkriti.


1. InsTrack

Ova besplatna aplikacija otkriva tko te počeo pratiti, a tko prestao od kad si zadnji put pokrenula Instagram. Također pokazuje non-followerse (oni koji te ne prate natrag) i fanove (one koje ti ne pratiš natrag). Za neku određenu naknadu možeš vidjeti tko te blokirao.

2. InstaFollow

Nakon instalacije ove također besplatne aplikacije, ona ti pokazuje sve statistike, a između ostalog i tko te prestao pratiti.

3. Followers for Instagram

Nakon što instaliraš ovu aplikaciju vidjet ćeš tko te prestao pratiti, tko te ne prati nakon što si ti počela pratiit njega i mnoge druge cool opcije. A kod ove je opcije fora što možeš besplatno vidjeti i tko te blokirao.Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Kako imati uspješan Instagram profil?

Nekoliko savjeta kako da tvoj Instagram profil bude bolji

Savršeni stihovi za opis fotke s Instagrama

savjet instagram follower

Još vijesti