Slika nije pronađena

Nije bitno jeste li u vezi ili izmjenjujete poklone za Valentinovo s dragom osobom, pronaći nešto savršeno nekada nije lagan zadatak. Što bi vi voljeli dobiti za Valentinovo? Reci anonimno svoju želju u anketi, a mi ćemo sakupiti sve vaše želje i složiti vašu wishlistu, koja ti može dati neke super ideje.

 

 

Jasno nam je da dečkima nekada treba pomoć kada je kupovina poklona u pitanju, ali nije ni curama nekada lako kada kupuju za frendicu ili neku drugu dragu osobu. Sigurno bi olakšalo kupovinu kada bi jednostavno znali što osoba želi, ali tada to neće biti iznenađenje. Da izbjegneš ove godine sve probleme i muke oko kupovine poklona, olakšat ćemo ti stvar. Složili smo kratku anketu u kojoj možete sudjelovati svi i napisati što bi vi voljeli dobiti za Valentinovo od drage osobe. Na kraju ćemo sve vaše želje pretvoriti u mali vodič za shopping koji možeš skroz 'slučajno' poslati dečku/curi/BFF i dati im hint.

 

 

 

Anketu pronađi na linku ispod. ALI prije nego kreneš ispunjavati, imamo jedno malo iznenađenje. Svi koji će sudjelovati u anketi i ispuniti sve potrebne informacije, sudjeluju u nagradnjači! Imaš priliku osvojiti predivnu narukvicu iz Argentuma, kao poklon sebi za Valentinovo ili kao iznenađenje za nekog drugog.

 

 


Foto: Argentum/ Shutterstock.com -  Iryna Kalamurza

M.T.

 

 

 

 

 

anketa valentinovo nagradnjaca Argentum

Još vijesti