Slika nije pronađena
Mlada dizajnerica Erin Robertson izumila je novi ljetni hit – ne glazbeni, ne filmski, nego praktičan. Njezin je hit ručnik-grudnjak nazvan Ta-Ta Towel, a mogu ga nositi (nažalost) samo cure s većim grudima.

Iako je zamišljen kao zaštita od curenja mlijeka nakon dojenja, Ta-Ta ručnik ima više funkcija. Najbolja, od svih zamislivih, nama je definitivno da nam omogućuje bezbrižno šminkanje prije izlaska, bez ponovnog znojenja nakon tuširanja.

Jednostavno ga možete zakačiti ispod grudi i hodati po stanu bezbrižno – iako možda ne izgleda estetski lijepo, ovo stvarno je praktičan izum. Dolaze u tri veličine – primjenjivi za košaricu C/D, zatim D/E i za F/H – i izrađeni su od čistog pamuka.

Nažalost, one s manjim grudima neće si moći olakšati ljetne muke po znojenju tijekom šminkanja, barem zasad, jer manjih veličina nema.

Cijena Ta-Ta ručnika je 45 američkih dolara po komadu, odnosno 280 hrvatskih kuna, a platiti ga možete i putem PayPal računa, nakon što izaberete svoj idealan komad na službenoj internetskoj stranici.

Loading...
Foto: Instagram/Tatatowel.com

M.Z.

Pročitajte više:

U školu bez grudnjaka? Modne kombinacije s kojima je to moguće!

'Upravo sam stavila svoju sliku u grudnjaku' - cura iz Hrvatske objavom na Fejsu šokirala mnoge

Ne trebaš ga baciti: kako sve iskoristit

tuširanje ta-ta towel izum ručnik-grudnjak šminkanje ta-ta ručnik

Još vijesti