Slika nije pronađena

Angry Birds su doletjele u Hrvatsku i sletjele u najljepši supermarket – vašu BILLU. Čekaju vas da se pridružite zabavi od 3.3. pa sve do 11.5.2016.

Prava stvar za sve generacije i velika zabava s Angry Birdsima počinje u svim BILLA supermarketima jer ni mali ni veliki nisu odoljeli super igrici i živopisnim karakterima Angry Birdsa. Globalno najpopularnija igrica preuzeta je tri milijarde puta, a na Facebooku Angry Birdse prati 26 milijuna fanova.

Angry Birds su ptice dobrog ukusa, vole lijepe i moderne prostore i ugodnu glazbu pa su za svoj dom odabrali baš BILLA supermarkete.

Od 3.3. do 11.5.2016., uz uživanje u popularnoj igrici i animiranom filmu koji u naša kina stiže u svibnju ove godine, s Angry Birdsima se prije premijere filima možete družiti i u svom omiljenom supermarketu.


Nova promocija BILLE donosi pregršt raznovrsnih zabava s Angry Birdsima, a trebate samo obaviti svoju redovitu planiranu kupovinu uz koju ćete besplatno dobiti omiljene likove.

Za svakih potrošenih 75 kn i/ili kupnjom posebno označenih proizvoda dobiva se besplatan Finger Flyer paketić. Dodatni besplatan paketić dobiva se i za plaćanje Diners Club karticom. Kako bi se popunio album potrebno je sakupiti 32 Finger Flyera. Album i Finger Flyeri djeci daju dodatni sadržaj i igranje zabavnih igara spretnosti. Igra iz albuma „Raspali do neba“ predviđena je za više igrača i djeci pruža novu prigodu za druženje s prijateljima.

Uz kupljeni album Angry Birds dobivate četiri kupona s popustom od 50% za kupovinu najdražih Angry Birds plišanaca.

Promocija i sakupljanje Finger Flyera traje do 11.5.2016., a kupone za popust na kupovinu plišanaca možete iskoristiti sve do 25.5.2016.

Uživajte u svakodenvnoj kupovini u svojoj BILLI i neka se cijela vaša obitelj zabavi uz Angry Birdse.*

 

Više na www.billa.hr

Sponzorirani članak

Angry Birds billa

Još vijesti