Slika nije pronađena

Kada prevlada adrenalin i netko tko nam je drag se nađe u opasnosti, napravit ćemo stvari koje inače nikada ni u snu ne bismo napravili.


Zdrav razum nam nalaže da kada vidimo medvjeda bježimo što dalje, a ne da krenemo prema njemu. Hailey je napravila upravo suprotno. Snimka kako spašava svoje pse od medvjeda koji su joj se odlučili uvući u vrt postala je viralna. I to s razlogom jer ovako nešto se ne vidi svaki dan. 17-godišnjakinja je bez razmišljanja dotrčala do medvjeda i gurnula ga sa zidića.

@bakedlikepie

My cousin Hailey yeeted a bear off her fence today and saved her dogs. How was your Memorial Day?! (WTF?!) #ohno #badass #brave #fight #bear

Oh No - Kreepa

Hailey je iz Kalifornije, što ne zvuči kao mjesto gdje se medvjedi šeću po vrtovima, ali u njenom se našao jedan. Čula je kako joj psi u vrtu odjednom ne prestaju lajati i kada je izašla pogledati što se događa, imala je što i vidjeti. Medvjed i njegovi mladunci su se šetali po ogradi i mama medo je krenula zgrabiti jednog psa koji je bio u vrtu. Hailey je dotrčala, gurnula medvjeda – wow!, pograbila sve pse i otrčala u kuću.

S obzirom da imaju nadzorne kamere okrenute na taj dio kuće, sve je ostalo snimljeno. Kasnije je rekla da s obzirom da je bila u planinama, sasvim je normalno da medvjedi izađu iz šuma i krenu prema kućama. Nije morala jako niti gurnuti medvjedicu, samo tek toliko da izgubi ravnotežu i pusti psa kojeg je uhvatila. Na svu sreću, sve je završilo dobro!

Pogledajte još:

Dečko iz Hrvatske koji je sa 17 godina pretvorio gejmanje u svoj posao! Igra po 8 sati i zarađuje brdo novaca

U ovoj školi učitelji nose suknje i imaju jako dobar razlog za to

Emina je pravi hit u regiji i svi žele da im crta po tenisicama! Kada vidiš njene kreacije, bit će ti jasno i zašto

Napad Medvjeda hrabra tinejdžerica Viralno

Još vijesti