Slika nije pronađena

Mutni poslovi u političkom svijetu sasvim su normalna stvar. Davanje i primanje mita problem je svuda po svijetu, a ova političarka sigurno nije nikada ni pomišljala da će joj netko ponuditi mito za ono što je jednoj djevojčici palo na pamet.

Premijerka Novog Zelanda Jacinda Ardern primila je mito od 11-godišnje djevojčice po imenu Victoria, a uz mito je bilo i pismo u kojem djevojčica objašnjava zašto joj je poslala mito. Njeno je mito bilo u visini od 5 novozelandskih dolara (oko 21 kn), a cilj je bio da podmiti premijerku kako bi njena vlada pokrenula istraživanja o zmajevima. Victoria je u pismu objasnila kako joj je želja dobiti telekinetičke i telepatske moći te u budućnosti biti krotiteljica zmajeva.


Pismo je bilo toliko simpatično da joj je premijerka i odgovorila, ali i vratila mito. Iskreno joj je priznala da njena administracija trenutno ne radi na istraživanjima o zmajevima, ali i dodala na sam kraj pisma 'Zmajeve ću u svakom slučaju držati na oku. Nose li oni odijela?'.


Pismo je na Redditu objavio brat djevojčice koja joj je poslala pismo. Korisnici Reddita bili su oduševljeni i ostavljali komentare kako djevojčica dobro razmišlja i koliko je super. Kako joj je na pamet pala uopće ideja da ovako nešto napravi? Njen je brat objasnio da Victoria obožava gledati seriju 'Stranger Things' u kojoj se jedan od glavnih likova- Eleven, može koristiti  telekinetičkim i telepatskim moćima.

Foto: Imdb/ Reddit printscreen/ Pixabay

M.T.

Pogledajte još:

WTF situacija u hrvatskom školstvu - učenici su markirali i otišli piti, a nastavnica im se sada mora ispričati


[OMG] Proglašavamo vas krivima za jedan veliki zločin – phubbing!

[TOP ili FLOP] Odlučio je biti sam svoja pratnja na maturalnoj i to na najoriginalniji mogući način!

Mito Djevojčica zmajevi zanimljivo Simpatično

Još vijesti