Slika nije pronađena

Max, kako se tada zvao ovaj 25-godišnji mladić iz Brazila, zaljubio se u K-pop i korejske serije dok je u Južnoj Koreji odrađivao dva semestra na studentskoj razmjeni. Jedna godina na Sveučilištu Dongseo bila je dovoljna da i sam odluči postati Azija!

Želio je imati kose oči i tamnu kosu: “Stavio sam svoje prste unutar kapaka i povukao. Želim da moje oči izgledaju tako”, izjavio je za brazilske novine Zero Hora.

Xiahn, kako se prozvao, više od 10 puta završio je pod nožem na operacijskom stolu kako bi ostvario svoj san, a za sve je potrošio više od 3 tisuće dolara.

Nije me bilo strah da će nešto poći po zlu, ali sam strahovao od ožiljaka na očima i da ću izgledati umjetno, ali sve je ispalo super. Moj vid je odličan.

Sve što je na njegovom licu ostalo nepromijenjeno je njegov nos.

Uz operaciju kojom je promijenio oblik očiju, Xiahn nosi i tamne kontaktne leće i farba kosu u crno. Njegov su profil na Facebooku lajkale tisuće ljudi, a svim ‘hejterima’ koji kritiziraju njegove životne odluke poručio je: “Bez obzira na religiju kojoj pripadate, vjerujete li u život nakon smrti ili ne, imate samo ovaj život i zato morate biti baš kakvi želite.

Što vi mislite o ovom dečku?

L.B./izvor: Daily Mail

foto: Facebook

operacije promjena izgleda

Još vijesti