Slika nije pronađena

Između ovih šest opcija odaberi onaj ruž koji bi najviše voljela imati u svojoj kolekciji i nositi ponosno – osim što su različitih boja, na slikama su usne u različitim pozama. Ukalkuliraj sve faktore u svoju odluku i reci nam koja ti od ovih šest slika djeluje najprivlačnije.


Mi ćemo ti reći što to govori o tebi...


Ruž broj 1:

Živiš život s lakoćom – za tebe je svaki zadatak test kojem se izlažeš i pristupaš mu na zabavni način, inteligentno i voljno. Za tebe je to jedini način da živiš bez previše anksioznosti i stresa.


Ruž broj 2
:

Rješavanju svih problema pristupaš bistre glave – razmišljaš racionalno, jasno vidiš svoj cilj i stremiš njemu. Zahvaljujući svojoj posvećenosti u životu ćeš postići sve što želiš. Ipak, ponekad više vremena uloži u procjenjivanje situacije – da ne bi u svojim ciljevima (ponekad) zalutala.


Ruž broj 3
:

Ti si fkt prije svega mislilac – i to pretjerano razmišljanje sprječava te da vidiš ugodne i jednostavne, svakodnevne stvari. No, uspjet ćeš pronaći stabilnost između mudrosti i emocija – samo se malo opusti! Ti dobro znaš intuitivno razgraničiti racionalno od emocionalnog pa se nakon padova brzo sabereš.


Ruž broj 4
:

Ti si multitalentirana i kreativna osoba, a zbog sposobnosti da se ipak usredotočiš na ono bitno, ostaneš mirna i bistre glave, predviđamo ti solidan uspjeh. Uspijevaš i držati stvari pod kontrolom – svaka čast!

Ruž broj 5:

Svemu pristupaš energično i kvantitativno – taktična si, suptilna, suosjećajna i točno znaš što želiš od života. No, moraš uložiti dodatni napor da postigneš svoj cilj koji je ponekad zacrtaš previsoko. Hrabra si i odvažna, ali i samokritična. Naš savjet: snizi malo ljestvicu i fokusiraj se na ono ostvarivo!


Ruž broj 6
:

Imaš snažnu i prepoznatljivu osobnost – odlučna si, jake mentalne snage i jaka vatra gori u tebi. Već si puno toga (ružnog i lijepog) prošla, ali sada je sve to daleka prošlost. U procesu si dizanja iz pepela poput feniksa – držimo ti palčeve da uspiješ!


Foto: Meow GAG/Profimedia

M.Z. / Meow GAG

Pročitajte još:

[TEST] Četiri objekta na jednoj slici - ono što prvo vidiš otkriva tajne tvog karaktera!

WOW Prvo što vidiš na ovim slikama otkriva tvoj karakter

Saznaj kakva si prijateljica, kakvog si karaktera i koji su tvoji prioriteti na temelju omiljene boje - jesi li upravo takva?

odabir boja ruž cool karakter test

Još vijesti