frendice

Kvizovi su dobra zabava za one trenutke kada ti je dosadno i ne da ti se raditi ništa pametno. Ovdje samo daješ odgovore na pitanja i uz to još saznaš nešto zanimljivo – poput toga gdje te čeka srodna duša ili s kojim likom iz filma dijeliš karakter.

Svi kvizovi na jednom mjestu! Idealno! Iako ga uvijek jedva čekamo i imamo velike planove za njega, vikendom nam uvijek nekako postane dosadno, pogotovo nedjeljom. Ali to što nam je dosadno ne znači da ćemo ići učiti ili raditi nešto korisno, toliko nam ipak nije dosadno, međutim rješavati kvizove, e to bi se već moglo. Ako ti treba neka takva zanimacija da ubiješ dosadu, poslužio se i ti našim kvizovima. Donosimo ti najbolje od najboljih, taman za opustiti se i saznati poneku beskorisnu informaciju.

1.KVIZ: Koliko znaš o seksu?

Znaš li stvarno o seksu toliko koliko misliš da znaš? Nekada mislimo da smo informiraniji nego što stvarno i jesmo, a seks je bitna tema o kojoj treba imati prave i točne informacije. Zato je ovaj kviz toliko dobar – jer osim što će te zabaviti, možda i naučiš nešto novo.

2.KVIZ: Sviđaš li se i ti svojoj simpi?

Uvijek goruća tema koja nam se mota po glavi – sviđamo li se i mi osoba koja se sviđa nama? Iako znamo da nam to jedan kviz na internetu ne može za sigurno otkriti, ipak ćemo uvijek provjeriti, za svaki slučaj. Možda i tebi to da hrabrost da priznaš svoje osjećaje ako ti ispadne zadovoljavajući rezultat.

3.KVIZ: Koliko ćeš imati veza prije nego nađeš onu pravu?

Još jedno ljubavno pitanje koje nas sve ponekad muči. Je li onaj 'gospodin pravi' ili 'gospođica prava' tu negdje ili ćemo se još načekati dok dođu u naš život? Možda si već i našla onu pravu osobu i bili ste u vezi, ali vas je život razdvojio. Što će biti u tvom slučaju?

4.KVIZ: U koji Harry Potter dom pripadaš?

Gdje bi tebe smjestio šešir za razvrstavanje? Bi li dobila onaj dom koji ti je najdraži i kojem se potajno nadaš da ćeš ga dobiti ili neki koji ti je onako, njah? Ovakav si kviz sigurno riješila već barem nekoliko puta do sada, ali provjeri još jednom!

5.KVIZ: Koliko dobro poznaješ seriju 'Prijatelji'?

Samo će najveći poznavatelji 'Prijatelja' rasturiti ovaj kviz. Uvijek se kvizovi o filmovima i serijama čine laganiji nego što jesu. Mislimo 'ma znam ja to sve' i onda krenemo rješavati i već na drugom pitanju zablokiramo.

6.KVIZ: Imaš li šanse postati influencerica?

Neki će reći da ovo nije zanimanje, drugi će reći da je – u to sada nećemo ulaziti, ali činjenica je da mnogi influenceri tvrde da se od ovoga danas može živjeti i to prilično dobro. Bi li imala šanse na tom polju? Prije nego kreneš sa stvaranjem sadržaja i pokušajem da postaneš i ti influencerica, provjeri je li to stvarno zanimanje za tebe.

7.KVIZ:Koja si sestra iz obitelji Kardashian-Jenner?

Nećemo se lagati, iako nam svima idu na živce povremeno jer iskaču sa svih strana, i dalje ih pratimo i čitamo o njima, jer nas zanima što se dogodilo s njima i što novog rade. A kojoj si od njih ti najsličnija? Znaš da te zanima!

8.KVIZ:Koje je zanimanje idealno za tebe?

U kojem svijetu bi se ti najbolje snašla? Neki biraju zanimanje s obzirom na to gdje je veća plaća, a drugi po tome što ih zanima. Plaća je svakako bitan faktor, ali uvijek je bolje baviti se nečime što voliš, jer ćeš tako biti sretnija i neće ti biti muka svaki dan ići na posao. Koje bi to zanimanje baš tebi ležalo?

Pogledajte još:

KVIZ: Koliko točnih odgovora možeš sakupiti na kvizu općeg znanja?

KVIZ: Koji je glavni razlog zašto je tvoj dečko ili cura u vezi s tobom?

KVIZ: Kako ti ide kuhanje - jesi li kuharska katastrofa ili pravi profi chef?

kviz dosada Kvizovi test zabava