Slika nije pronađena

Biti youtuber je jedno od 'zanimanja' koji su se pojavili u novije doba, a onima koji svojim sadržajem osvoje velik broj ljudi, otvaraju se brojna vrata. Pa ipak, za postati uspješnima na ovoj platformi trebaš imati nekoliko ključnih karakteristika. Imaš li ih ti?

Savršeno zanimanje koje ti daje slobodu da radiš ono što voliš, istovremeno zarađuješ prilično dobro, a uz sve to, pojavljuju ti se i prilike kakve nisi nikada ni zamišljao/la da ćeš imati. Biti uspješan youtuber je nešto što bi većina mladih koji biraju karijere najradije odabrala danas. Koliko se god činilo jednostavno i zabavno, ima tu puno više. Ne može svatko uspjeti, ipak treba imati određene karakteristike i znati kako reagirati u nekim situacijama.

Bez obzira što ti rekao ovaj kviz kada ga riješiš, ako imaš motivacije, želje i volje, možeš postati dio našeg YouTube projekta! Tražimo mlade i talentirane ljude koji žele biti ispred kamere i stvarati kul sadržaje za svoje vršnjake. Više o tome i načinu prijave pogledaj na sljedećem linku: 'Vrijeme je da napokon i ti postaneš youtuber! Sprema se novi YouTube projekt – i ti možeš biti dio njega'.

A sada na rješavanje kviza!

Foto: Instagram printscreen/ Shutterstock.com – aldarinho/ Shutterstock.com - Marcos Mesa Sam Wordley/ Shutterstock.com - fizkes

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: Jesi li za casual viđanje s više ljudi ili si totalno romantični tip: Koji je tip dejtanja za tebe?

KVIZ: Koliko imaš (ne)sreće u životu: Jesi li srećković ili pehist?

KVIZ: Koja bi ti poznata osoba bila najbolje društvo za boravak u karanteni?

kviz Popularnost youtube test youtuber