Slika nije pronađena

Ovaj je kviz zaludio internet jer iznenađujuće dobro procjenjuje svačiju osobnost kroz pitanja i spaja s pravim odgovorom. U svakome ima malo glavnih likova iz 'Sumraka', ali koji prevladava kod tebe?

Sumrak saga je jedan od onih serijala za koji apsolutno svaka osoba zna, jer nemoguće je ne znati za ljubavni trokut Jacob-Bella-Edward. Iako smo na neko vrijeme zaboravili na njega, sada se opet krenulo pričati jer se na internetu pojavio kviz koji iznenađujuće dobro procjenjuje kojem smo liku najsličniji po osobnosti. Kroz 35 pitanja koja detaljno propitkuju svaki kutak tvoje osobnosti, moguće je dobiti prilično dobru sliku o nekome, pa tako i što osobniji rezultat. Po ovome, svatko ima u sebi neke osobine od glavnih likova, ali samo neke prevladavaju.

Napravljen je na foru da sadrži 35 činjenica s kojima se možeš slagati ili ne, a ovisno o stupnju koliko se poistovjećuješ s njima, dobit ćeš svoj rezultat. U kviz je uključeno 7 likova - Bella Swan, Edward Cullen, Alice Cullen, Jacob Black, Carlisle Cullen, Emmett Cullen i Rosalie Hale. Koji će lik prevladati kod tebe i kojem si najsličnija? Kviz možeš riješiti na linku OVDJE.  

Uz postotke koliko si kojem liku slična, dobit ćeš kao rezultat i kratak opis svog karaktera s pojašnjenjem zašto su te spojili baš s tim likom. Nama je ispalo da smo najviše Rosalie, a tebi?

Pogledajte još:

Autorica 'Sumraka' otkrila kakve ima planove s ovim serijalom – fanovi će biti presretni!

Za sve ljubitelje paranormalnih ljubavnih priča – lista filmova koje će fanovi 'Sumraka' obožavati

Kristen Stewart nije trebala biti Bella, a ni Robert Pattinson Edward? Evo tko je skoro imao glavne 'Sumrak' uloge

sumrak kviz likovi iz sumraka osobnost

Još vijesti