Slika nije pronađena

Why Don't We je boy band koji je osnovan u rujnu 2016. godine, a članovi su divni Jack Avery, Daniel Seavey, Jonah Marais, Corbyn Besson i Zach Herron. Izbacili su dva studijska albuma i bili su nominirani za nagradu MTV Video Music Awards. Snimili su pjesmu +I Don't Belong In This Club+ s Macklemorom, a jedan od tri tekstopisaca za pjesmu +Trust Fund Baby' bio je Ed Sheeran. Napravili su i Launch Party na aplikaciji Roblox.

15. siječnja 2021. godine izbacili su novi album koji su podržala tri singla: 'Fallin' (Adrenaline)', 'Lotus Inn' i 'Slow Down'. Album su nazvali 'The Good Times And The Bad Ones' u prijevodu 'Dobra i loša vremena', a izdao ga je Atlantic Records.
 


Za band je ovo bio vrlo poseban album jer su ga sami napisali i bili su co-producenti. Prema YouTube-u, najgledaniji singl je Fallin' (Adrenaline)' sa 33.271, 725 pregleda, a dok vi ovo čitate, ta se brojka povećava. Ne da je to samo i najgledaniji singl, već je i svirao tijekom Olimpijskih igra u Tokyu 2020. Album je debitirao na 3. mjestu Billiboard 200. Osim tri singla, ostale pjesme su: 'Grey', 'For You', 'Love Song', 'Look At Me', 'Be Myself', 'Stay' i 'I'll Be Okay'.

Njihovi fanovi, Limelighti, imali su pozitivne reakcije na album i novi stil te su bili sretni kada su izbacili Fallin' (Adrenaline) nakon odmora od nekoliko mjeseci zbog karantene.

Jedna od najljepših pjesma albuma je 'Be Myself', a radi se o tome kako žele pobjeći na mjesto gdje mogu biti svoji i ništa drugo. Za pjesmu 'Lotus Inn', izmislili su lažni hotel pod istim imenom u kojemu su željeli vratiti vrijeme. Pjesmu 'Grey' izveli su i live, a meni osobno tako zvuči puno bolje. 'Love Song' je napisao Daniel Seavey za sve trenutke kada voljena osoba nije uz njega. 'For You' je još jedna ljubavna pjesma u kojoj pjevaju kako će uvijek biti uz svoju ljubav čak ako ona to ne želi, dok u  'I'll Be Okay' misle kako bi možda trebali usporiti. 'Look At Me' je rečenica koju mame izgovaraju kada žele da ih pogledaš u oči, a vjerujem da smo ih svi često čuli. Za pjesmu 'Slow Down' posudili su gitarski riff iz pjesme Smashing Pumpkin's-a '1979'. Sada dok čekamo novu pjesmu 'Love Back' možemo ljeto provesti uživajući uz ovaj album.

Pogledajte još:

Muke po odabiru sunčanih naočala - evo koje bi ti stajale najbolje s obzirom na tvoj oblik lica

Knjige za mlade koje mogu čitati i oni malo stariji: Top 5 preporuka koje neće razočarati!

Znakovi koji pokazuju da je veza toksična – ima ih čak 9! Evo što i napraviti u toj situaciji

glazba why don't we teen novinar

Još vijesti