Slika nije pronađena
Ljuta sam na sebe jer mi nedostaješ, jer te volim, volim te previše da bih te pustila. A opet, stalno te iznova povrijedim, baš kao i ti mene.

Ti si moja ovisnost, volim te više nego sebe, volim te više od ikoga i ičega. Volim one naše slatke male svađe, slatka zezanja zbog kojih svi misle da smo zajedno. Želim da budem tvoja jedina, a da ti budeš moj jedini, i da se volimo najviše na svijetu i da nam svi zavide.

A to je nemoguće. Ali ja sam sanjalica i vjerujem da će se to nemoguće jednom ostvariti! Ali što ako se prekasno ostvari?

Znam da sam prekomplicirana, čudna, svojeglava, uporna i teška za razumjeti, ali opet se nadam da ćeš me ti i takvu zavoljeti. Zašto ne bi? Slični smo, skoro pa isti. Kada volim ne pokazujem to, volim na samo sebi razumljiv način. Iako te volim najviše, budalo jedna, nikada to nećeš shvatiti jer to ne želim pokazati. Ne volim pokazivati da sam ranjiva i slaba. Moje emocije su jako čudne...

Ti si isti kao i ja voliš na sebi razumljiv način i nikad to ne pokazuješ. Kada ti se neko sviđa zadirkuješ ga. Ako si ljubomoram to ne pokazuješ direktno, ali ja te skontam. Iako sam do nedavno mislila da se različitosti privlače, moje mišljenje se promijenilo. Nije se promijenilo samo, ti si ga promijenio. Naše sličnosti se toliko privlače da je to gotovo nemoguće.

A možda se one i ne privlače. Možda mi se to samo pričinjava od želje za tobom. Možda previše maštam. Ovo maštanje me upropaštava. Često nas zamišljam u budućnosti, zajedno, sa još jednim anđelom poput tebe.
Teško je čeznuti za nekim tko je kraj tebe, mnogo teže nego čeznuti za nekime tko nije tu. Svaki dan si s tom osobom, gledaš je i zamišljaš vas zagrljene. 

Često razmišljam o obećanjima koje smo dali jedno drugom. Bojim se da ti svoja obećanja nećeš nikada ispuniti, bojim se da ćeš me zaboraviti, da nikad nećeš zapamtiti kada sam rođena, a ja, nadam se da ću se jednog dana pojaviti sa svojim obećanjem, sa svojim poklonom, i pokazati ti koliko mi još značiš, a značiš mi toliko koliko nitko nikad poslije tebe neće moći, sigurna sam u to.

VOLIM TE! 

Posvećeno (tebi).

M.I.

sličnosti tajna posveta

Još vijesti