Slika nije pronađena

Glavno pitanje je: Što raditi? Kako se zabaviti? Za ovakvu vrstu zabave neće vam trebati brdo džeparca i skupi i luksuzni prostori za tulume. Glavno je da imate ekipu ili ako si solo, da fakat imaš dobru volju.


1. Ako si solo možeš napraviti super atmosferu u svojoj sobi.
Možeš nakupovati brdo svijeća (sniženja su počela) po vrlo niskim cijenama, upaliti sve lampice koje su ostale, a ti ih nisi smio taknuti dok u obitelji niste okitili jelku. Vrlo je jednostavno, a na kraju izgleda super!

2. KUPKA! Ako starci odlaze nekamo na doček, ti možeš napraviti toplu kupku i opustiti se! Pri tome možeš napraviti sve ostale stvari koje spadaju pod spa rutinu. Vjeruj mi - u Novu godinu ući ćeš opuštena i odmorena, ali i mirišljava!3. MOVIE MARATON!
Ovo može biti zanimljivo i ako Novu dočekuješ u pidžami i ušuškana u krevet, ali i ako si s frendicama. To može biti neki girly maraton i teen romantične komedije, a i ako je muško – ženska ekipa možete se odlučiti za neku komediju ili hororac . Sve je na vama!

4. KNJIGA!

O daaa! Tijekom školske godine moraš čitati samo lektire i nemaš vremena za štivo po svojoj volji! E pa praznici su pravo vrijeme za čitanje! Ako ne znaš što bi čitao i posudio, zaputi se u najbližu knjižnicu i upitaj knjižničare što ti preporučuju. I baci pogled na knjiške blogove! Hrpa ih je koji preporučuju cool knjige!


5. GLAZBA! Ako si s ekipom i spremate mini tulum onda se dogovorite što će te slušati i zadužite nekoga da vam bude DJ. Ako si pak solo slušaj glazbu po svojoj volji i pusti si koncert nekog od tvojih omiljenih izvođača!

6. DRUŠTVENE IGRE! Za ovo vam stvarno treba društvo! Uzmite Monopoly, Čovječe ne ljuti se, Pogodi tko ili Pictionary. Ako ih nemate doma možete skupiti novce s ekipom i otići do najbližeg marketa po neku zanimljivu igru ili jednostavno možete kartati.


7. DNEVNIK! Nova godina je i novi početak za pisanje dnevnika! Za početak možeš napisati neke motivirajuće citate, zalijepiti par slatkih fotki i napisati ciljeve za sljedeću godinu. Napisati na papiriće što ti je bilo super u ovoj godini, što ti se dogodilo i što bi htjela da se ostvari u sljedećoj. Super ideja za super početak!


8. Pogledati galeriju na mobitelu, fotiću i laptopu.
Puna je uspomena koje su bile i loše i dobre,ali nema veze. To je život! Uživaj! To je super raditi s frendicama i obitelji jer se prisjećate i komentirate događaje koji su vam se dogodili u staroj godini!9. Napiši simpi poruku, nazovi ga, zagrli ga pod zvjezdanim nebom!
Napravi nešto što dugo želiš, ali te sram ili nemaš dovoljno hrabrosti. Završi staru godinu s jednom lijepom uspomenom i uđi u novu sretna i zadovoljna!

10. Razmišljaj o životu, ali pazi - samo pozitiva! Razmišljaj o planovima na ljubavnom polju, koji ćeš faks upisati ili koju srednju, razmišljaj kako pomoći starcima u kući i kako imati bolji odnos s bratom ili sestrom! Prisjeti se onoga što si radio krivo i pokušaj to popraviti u novoj godini.


Želim svima lijepe i ugodne praznike i sretnu Novu godinu! Nadam se da ćete iskoristiti neke moje savjete i provesti Novu godinu s veseljem i radosti na licu!

I da nije bed  ako si sama na novu godinu, to ne znači da ćeš tako završiti 2018. i započeti baš sljedeću 2019. Sretno svima! I nadam se da se čitamo i dalje u 2018. godini!

Vaša TONIEVKA


Voliš pisati? Ili pak više voliš snimati videe? Oduvijek te zanimalo kako bi bilo biti novinar? Ovo je prilika da se okušaš u novinarskom poslu i vidiš jesi li stvoren/a za to. Teme su po tvom izboru, to može biti moda, savjeti, glazba, zanimljivosti, DIY, škola, tehnologija... sve što zanima tebe i ostale tinejdžere!

Svoj članak ili video možeš nam poslati na mail novinar@teen385.com ili u inbox na Facebook stranicu Teen385.com.

Foto: Unsplash/Giphy

Teen Novinar/ Tonievka

Pročitajte još:

Zdrave novogodišnje odluke - trikovi koje moraš znati ako želiš vitku liniju

Imaš još malo vremena – što svaki horoskopski znak treba napraviti prije kraja godine?

Bijelo sjenilo je MUST HAVE - pogledaj ideje za wow novogodišnji look

Nova godina tonievka ? teen novinar

Još vijesti