Slika nije pronađena

Genije je čovjek izvanrednog intelekta - oni nisu samo pametni, oni su pametni na nivou genija, a poznati su po planiranju kompliciranih shema i 'tjeranju' drugih ljudi da izvršavaju njihove planove.

Morate biti daroviti i imati posebne sposobnosti da biste bili ova vrsta masterminda. Njih je teško pročitati i oni se ne osjećaju ugodno u velikom društvu te su introvertirani do određene mjere. Genijalci vole razvijati zamršene planove, ali čak i više od faze planiranja, uživaju gledajući kako se planovi oblikuju. Btw, nisu oni uvijek na strani zla usprkos tome što ih tako prikazuju na televiziji i u filmovima.


via GIPHY


DJEVICA

Sklone su perfekcionizmu i vole stvarati planove te rješavati probleme. Također, imaju izuzetno visoki I.Q. Djevice vole učiti i žele naučiti sve. Hoće li svoje znanje koristiti za dobro ili zlo? Pa, to potpuno ovisi o njima. Postoje slučajevi u kojima Djevice smatraju da je društvena interakcija poticajna i druga vremena kada ju smatraju iscrpljujućom. Nikada ne pretpostavljajte da vaša prijateljica Djevica smišlja nekakav plan samo zato što je i više nego sposobna za to.


VODENJAK

Vodenjak ima sve karakteristike masterminda. Oni vole izmišljati stvari, planirati i smisliti načine kako poboljšati svijet. Osim toga, oni imaju neke od emocionalnih karakteristika - poteškoće u suočavanju s tuđim emocijama pa djeluju kao hladne, udaljene i vrlo nepredvidive osobe. Oni su genijalni, kreativni i vole rješavati probleme, posebno one vrste problema koje su drugi već pokušali, i nisu uspjeli, riješiti.


via GIPHY


OVAN

Ovnovi su previše zabavni da bi bili genijalci? To oni žele da vi mislite. Ovnovi su izuzetno inteligentni i kreativni, a ako se usredotoče na nešto, ništa ih ne može zaustaviti. To je vjerojatno zato što se ne boje rizika i opasnosti. Ovnovi mogu biti arogantni i skloni vjerovanju da uvijek sve najbolje znaju. Kao i bilo koji mastermind, oni ne vole kad im se kaže što moraju raditi ili kad im se govori da ne mogu nešto učiniti - to ih samo čini odlučnijima da upravo to naprave! Ovnovi su vrlo konkurentni i sve će napraviti da bi pobijedili, čak i ako moraju prisiljavati druge da im pomognu.


via GIPHY


ŠKORPION

Škorpioni imaju vrlo fokusiran stav kada je u pitanju dobivanje nečega što žele. Vole smišljati planove i načine kako ostvariti svoje ciljeve. Znaju biti poprilično manipulativni pa natjeraju druge da izvršavaju njihove planove. Škorpioni ponekad mogu biti previše iskreni i mogu provesti puno vremena unutar vlastite glave, planirajući. Škorpion može u sekundi zamrziti stranca, ali obožava svoje prijatelje. Često je jezik kojim najbolje vlada sarkazam.

Foto: IMDb/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Najtajanstveniji znakovi zodijaka: Rođene u ovim znakovima nikada nećeš u potpunosti upoznati

Njima ništa ne značiš! Šest znakova zodijaka koji druge ljude uzimaju zdravo za gotovo

Ništa od neočekivanih iznenađenja, srčeka i ruža! Pet najmanje romantičnih znakova u zodijaku

Genijalci natprosječni Horoskop sposobnosti zabava znak u zodijaku

Još vijesti