Slika nije pronađena

Hrpa se ljudi danas za svaku sitnicu okreće astrologiji i provjerava što im zvijezde imaju za reći. Ovog puta nemaju ništa dobro za reći, već šalju upozorenje.

Samo zato što su se ova tri znaka našli pod svjetlima reflektora, ne znači da su svi ostali dobrice i anđelčići. Naravno da horoskopu ne trebaš slijepo vjerovati i samo zato što kaže da je neki znak loš, da je to uvijek i slučaj. S obzirom na to u kojem je znaku tko rođen, mogu se ljudima pripisati neke slične ili iste osobine, ali kako u svemu, tako i ovdje postoje iznimke. A koja su to tri horoskopska znaka koje zodijak svrstava u najmanje vjerne i zašto baš oni?

STRIJELAC – Osjeća se kao ptica u kavezu

'Problem' sa Strijelcima je taj što žele da im život bude jedna velika avantura. Zbog toga ih je nekada teško zadržati na jednom mjestu. To je kao da se očekuje da će divlja životinja biti sretna u kavezu. Naravno da neće biti, pa tako ni Strijelac u vezi se ne osjeća u potpunosti svoje. Žele uvijek stvarati nova prijateljstva, upoznavati ljude, isprobavati nove stvari, a zbog toga osoba s kojom su u vezi može biti u stalnom overthinkanju. Strijelcima je teško držati se obećanja koja daju, jer jedan dan misle jedno, a drugi već žele nešto skroz deseto.


VODENJAK – Oni su kao vile koje je nemoguće uhvatiti i zadržati

Ovaj znak nije najbolji na svijetu kada je u pitanju emotivnost i intimnost. Neće se nikada upustiti u neku vezu cijelim svojim bićem, već će uvijek ostati na oprezu i udaljeni, jer se ne žele emotivno vezati za nekoga. Nisu sigurni jesu li dovoljno snažni za tako nešto. Vodenjaci se nose s emocijama drugačije od drugih i zato ih je nekada teško shvatiti, i drugi ih iz tog razloga doživljavaju kao da nisu u potpunosti vjerni i privrženi. Pa ipak, kada nađu osobu s kojom kliknu do kraja, sve se to može promijeniti.BLIZANCI – Privlače sve svojim sjajem

Blizanci vole osvajati ljude i u tome su jako dobri. Kada dođu na neko druženje, potrebno je 10 minuta da sve očaraju. Oni su kao leptir koji leti od cvijeta do cvijeta. Nekada su u takvim okolnostima preljubazni i predragi, što se protumači kao da zavode i da nisu vjerni, iako to ne mora uopće biti slučaj. Nekada je teško biti s njima u vezi baš zbog toga što se čini kao da su im svi zanimljivi i kao da sve pokušavaju šarmirati. Ali činjenica je da su oni jednostavno takvi i da većinu puta uopće nema razloga za brigu. S druge strane, baš zato što im treba tolika pažnja, vjernost im je nekada slaba strana.

Foto: Giphy/ Freepik - yanalya

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Jedna rečenica je dovoljna da se sve kaže: Koja savršeno opisuje tvoj znak zodijaka?

[HOROSKOP] Gdje ćeš upoznati srodnu dušu? Svaki znak zodijaka pronaći će ju na drugom mjestu

Nova godina im donosi slomljeno srce! Ova tri horoskopska znaka neće imati sreće u ljubavi u 2020.

Horoskop vjernost znakovi zodijaka

Još vijesti