Slika nije pronađena

Svaki dan u tjednu ima svog 'vladara' - ponedjeljak je Mjesečev dan, utorak Marsov, srijeda Merkurov, četvrtak Jupiterov. Petak je Venerin dan. Saturnov dan je subota, a nedjelja je Sunčev dan.

Dan rođenja, pod utjecajem određene planete, između ostalog utiče na naše ukuse i talente, kao i na odnos prema ljubavi i poslu.

A koji si ti dan rođen/a?

NEDJELJA – dan kojim upravlja Sunce

Cure – strastveni ste i impulzivni, puni entuzijazma i rado preuzimate inicijativu. U vezi ostajete sve dok vi to želite. Dečki koji su s vama u vezi, moraju postići nešto značajno na profesionalnom planu. Ne volite kompromise i teško vam pada da žrtvujete svoju slobodu.

Dečki – ambiciozni ste i veoma sigurni u sebe. Autoritativno ponašanje i samoinicijativa su osobine koje najbolje opisuju vašu osobnost. Volite pričati, rado slušate svoje sugovornike i uživate u komplimentima. Prema ženama se ponašate zaštitnički, a svoju strastvenu prirodu pokazujete im u svakom trenutku.

PONEDJELJAK – dan pod vlašću Mjeseca

Cure – vrlo ste senzibilni i nježni i uvijek slijedite svoje srce. Uživate u harmoničnom životu, zbog čega umijete da se prilagodite partneru i podvučete mu se pod kožu. Svoje tople osjećaje uvijek rado dijelite s drugima, a vrijeme provedeno s obitelji vas ispunjava. Dopadaju vam se stabilni i iskreni dečki, a u ljubavi tražite sigurnost.

Dečki – Posjedujete bogatu maštu, ne volite samoću i utjehu često nalazite u nježnim osjećanjima koja prema vama pokazuju druge osobe. Vrlo ste požrtvovan za članove svoje obitelji jer samo u okrilju svoga doma, pronalazite istinsku sreću i smisao života i stvaranja.

UTORAK – dan kojim upravlja Mars

Vure – vrlo ste strastveni i znate kako zavoditi. Iako je vaša potreba za nezavisnošću vrlo naglašena i volite slobodu, znate da budete jako posesivni u odnosu prema partneru. Pošto ljubav često doživljavate kao igru, možete i nesvjesno da povrijedite partnera i nanesete mu bol .

Dečki – pored karizmatičnosti i šarma kojim zračite, vrlo ste uporni. Krasi vas smisao za humor, osmijeh koji ne skidate s lica i vječiti optimizam i entuzijazam. Svoje osjećaje rado dijelite s drugima, volite zabave, a u društvu ste glavni partijaner.

SRIJEDA – dan pod utjecajem Merkura

Cure – kada je ljubav u pitanju, veoma ste nestrpljivi. Volite slobodu i flert, ali i avanture te ste uvijek u potrazi za novim iskustvima. Vaša spontanost je urođena, a šarm prirodan. Nikada ne gajite pretjerane snove i iluzije i teško se emotivno vežete.

Dečki – vrlo ste šarmantni i pričljivi. Zbog vašeg živahnog duha i smisla za humor, mnoge predstavnice nježnijeg pola priželjkuju da budu u vašem društvu. U emotivnoj vezi, najviše se pribojavate monotonije jer osjećate stalnu potrebu za promjenama.

ČETVRTAK – dan pod vladavinom Jupitera

Cure – vaša potreba za flertom i romansama najviše dolazi do izražaja na putovanjima. Bez obzira na naglašenu potrebu za ljubavlju, možete živjeti sami jer ste vrlo neovisni.

Dečki – vi ste zavodnik. Istovremeno ste i konformist i netko kome, ovisno o situaciji, komfor uopće nije važan. Istinski volite, ali ste isto tako i dobar glumac. Iako vas vezivanje i brak pomalo plaše, ipak, vi niste neko tko bi volio živjeti sam.

PETAK – dan kojim upravlja Venera

Cure – priželjkujete harmoniju u svemu, naročito u emotivnoj vezi. Plašite se samoće, a zaštitu za kojom žudite, pronalazite uglavnom u okrilju porodice. Muškarce, također, privlačite svojim razoružavajućim osmijehom.

Dečki – kada izjavljujete ljubav, vi to zaista i mislite. Ne možete da živite bez nježnosti i potvrde da ste voljeni pa bez toga ne možete da zamislite ni svoj odnos s partnerom. Veza i obitelj su vam najvažniji u životu pa kada pronađete pravu osobu, ostajete s njom dok vas smrt ne rastavi.

SUBOTA – dan pod utjecajem Saturna

Cure – vrlo ste tajanstveni, nezavisni i originalni. Ne volite otkrivati osjećaje. Za vas je zavođenje igra intelekta. Iako znate kako odati dojam ravnodušnosti, vrlo ste emotivni i imate potrebu stalno pokazivati svoje osjećaje onima do kojih vam je stalo.

Dečki – ljubavna sigurnost često vam je važnija od strasti, a partner na vas može uvijek računati. Ispod vaše prividne nezainteresiranosti, krije se ogromna nježnost koju ponekad ne znate iskazati na pravi način. Vaše reakcije znaju biti nepredvidljive, vrlo ste emotivni, ali se plašite da drugi ne primijete tu vašu ranjivu crtu.

Izvor: Magazin.ba
I.N.

tjedan Dan Horoskop planete

Još vijesti