Slika nije pronađena
Većina nas voli tu i tamo dobiti pokoji poklon, čuti neku lijepu riječ ili prihvatiti nove prilike u životu. No, postoji nekoliko horoskopskih znakova kojima poklona nikada dosta, a izdvojio ih je Your Tango, piše Novi List

Ovan

Ovnovi izjednačavaju poklone s ljubavi. Ako niste dovoljno brzi s darovanjem, pronaći će način da vam "izbiju pare" tako da doista nešto i kupite. Za njih. Ne slažu se s idejom da ljubav i romantika dolaze besplatno, već smatraju da postoji razmjena dobara u toj kombinaciji. To znači da, ako volite ovna, očekujte osude zbog kvalitete poklona koje im darujete.


Strijelac

Jedan od razloga zašto strijelci vole poklone je taj što pola života potroše gubeći novac i dovodeći se u situacije kada si ne mogu ništa priuštiti. Tako da, poklon je poput radikalne poslastice kojom će vidjeti da netko brine. Čitav život žive u vlastitoj glavi pa kada netko probije taj zid, iznenade se i pomisle da je to ljubav. No, strijelci ne bi prepoznali ljubav niti da ih opali po glavi, ali znaju što su donacije, pokloni, darovi i prilike.Bik

Ako bika želite oboriti s nogu, poklonite mu nešto. Zapravo, ako želite da budu sretni, presretni i ludi za vama, pred noge im bacite tonu poklona i neka se oduševe. Nitko nije sretan zbog poklona kao što su bikovi i prvi će vam napraviti popis neophodnih stvari za kupnju. Bilo da je riječ o ulaznicama za koncert ili posljednjim modelom tenisica, ako stimulira njihova osjetila, napravili ste dobru stvar.


Ribe

Iako ribe uvijek daju poklone i ljubav, nije da im smeta kada im netko to i uzvrati. Ako ovom horoskopskom znaku poklonite jedan poklon, zauzvrat ćete dobiti tri. Iako im ne smeta živjeti u sigurnosti same ljubavi, pozitivno će "poludjeti" kada dobiju poklone, pogotovo neke fora i skupocjene zbog kojih vide da je druga strana doista izdvojila sredstva za njih.  Zaljubljenicima u bogatstvo i stil, sigurno je reći da je najbolji poklon ribama vožnja kroz kvart u novom autu dok se držite za ruke, piše Novi ListBlizanci

Ovaj horoskopski znak više voli poklone nego pažnju. Vole stvari, vole se igrati, vole se duboko "ufurati" u hobi ili neki interes. Ako ste u vezi s blizancem, vjerojatno već znate da ne spadaju u onu skupinu ljudi s pretjeranim obasipanjem pažnje prema partneru.

Naravno, sposobni su voljeti, ali vrsta ljubavi koja ih doista oduševi je ona koja dolazi s povlasticama. Pažnja nije dovoljna - žele stvari. Blizanci su poprilično površni, materijalni i sami sebi u centru pažnje. Ako želite osvojiti njihova srca, napravite to poklonima. Skupim poklonima. 

Vaga

Ovaj je horoskopski znak u điru primanja poklona, ali rijetko u davanju. Namamit će vas obećanjima o zajedničkom životu, ljubavi koja traje zauvijek i svime ostalim što želite. Reći će vam da će vam sve osigurati, ali sve je to samo da ih prestanete gnjaviti.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Zadorozhna Natalia

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koja je najveća *tajna* kvaliteta svakog od znakova zodijaka

Mrze sve ljude oko sebe! Ovi horoskopski znakovi su pravi hejteri – ne podnose nikoga

[HOROSKOP] Oko čega je svaki od znakova zodijaka najviše paranoičan

Horoskop materijalisti znakovi zodijaka

Još vijesti