Slika nije pronađena

Ljetna avantura, sočna mala tromjesečna romansa, definitivno je zapisana u zvijezdama za nekoliko znakova zodijaka i ove godine.

Znakovi zodijaka koji će imati ljetne avanture u 2019. godine okreću se oko drame i sanjivih mjesta. U osnovi, ovi znakovi su beznadni romantici u srcu. Biti 'beznadna romantičarka' ne znači samo njegovati ideju romantične ljubavi. Radi se i o onom iskrenom osjećaju kada prvi put vidite nekoga tko vam je sladak i ono koketiranje koje slijedi. Radi se o napretku od 'samo prijatelja' do sjajnog prvog dejta. A kad je riječ o ljetnim avanturama, riječ je o hitnosti i gorkoj čežnji koja opisuje romansu dok ljeto prilazi svom kraju.

via GIPHY


Ovdje su tri glavna znaka koji će se apsolutno upustiti u ljubavnu avanturu ljeta:

LAV

Suprotno uvriježenom mišljenju,  Lavovi nisu uvijek u centru zabave niti je to uvijek super samouvjeren i duhovit znak. Oni su također vrlo osjetljivi i emocionalno intuitivni. Vole izlaziti, vole se družiti s ljudima i vole biti viđeni, a također imaju i tajnu nježnu stranu! Zvijezde su u osnovi izumile Lavove za ljetne avanture.

Gdje i kako ćete se upoznati: Vjerojatno u klubu ili baru. Osoba s kojom ćete ući u avaturu će prići vama jer ste najzgodnija osoba u prostoriji i/ili onaj/a koji je izgledao/la kao da se stvarno zabavlja.

via GIPHY


VAGA
Osim što se radi o znaku društvene pravde, Vage su društveni leptiri. Vage pucaju po šavovima od količine empatije. I one su prilično šarmantne. Kao onaj znak koji može započeti razgovor s bilo kim, Vaga će imati hrpu potencijalnih partnera za ljetnu avanturu.
Gdje i kako ćete se upoznati: Vage jedu, spavaju i dišu estetiku. Sve što je potrebno je zgodna osoba koja je upravo taj Vagin tip, na indie art showu ili u redu za koncert njihovog omiljenog glazbenika.

via GIPHY


RIBA
Tu su i Ribe. One su flegmatične poput Škorpiona, ali imaju i glavu u oblacima. To je savršena postavka za ljetnu avanturu prepunu dugih pogleda i kasnih noći u gradu.
Gdje i kako ćete se upoznati: Bi li to bila romantika s vodenim znakom ako u njoj ne bi bilo vode? Dobar spasilac u lokalnom bazenu ili prijatelj prijatelja na jahti bio bi najbolji izbor za Ribe.

Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Rođeni u ova tri horoskopska znaka MRZE biti u vezi - svaki od njih ima i dobar razlog zašto

Nisu nikad krivi za ništa - rođeni u ova 4 horoskopska znaka nemaju riječ 'oprosti' u vokabularu

ljubav Ljeto Horoskop zodijak znak avantura astrologija zabava

Još vijesti