Slika nije pronađena

Frustrirajuće je kada se netko odbija ispričati, a svi dobro znaju da je ta osoba pogriješila. Vrlo je lako moguće da je ta osoba rođena u jednom od ovih znakova zodijaka jer od njih je izvući ispriku nemoguća misija.

Savršeno je jasno da je netko pogriješio, ali nemoguće je toj osobi prijeći preko ponosa i ispričati se? Ako znaš nekoga takvog, vrlo je lako moguće da je ta osoba rođena u nekom od ovih znakova zodijaka. Ironija je da bi im čak oprostili, kada bi samo mogli reći taj 'sorry'. Sljedeći put kada pogriješe i ne ispričaju se, nemojte ovim znakovima to uzeti za zlo, jednostavno je to jače od njih. Evo koji su to znakovi i zašto je svakome od njih tako jako teško izgovoriti tu jednu riječ:

Bik

via GIPHY


Kada si rođeni u ovom znaku nešto zamisle, promijeniti im mišljenje je nemoguća misija. Vjerojatno bi prije pomaknuli planinu, nego bikovima promijenili mišljenje. Oni znaju zašto su nešto napravili i uvijek imaju dobar razlog kojim će opravdati svoje postupke. Međutim, koliko god izbjegavali priznati da su pogriješili i ispričati se, ako vide da je situacija ozbiljna i da bi ih mogla koštati gubitka te osobe, s vremenom će se urazumjeti. Kada malo razmisle o svojim postupcima, možda shvate da bi se ipak trebali ispričati. Samo im dajte minimalno par dana.

Lav

via GIPHY


Kada je netko pun sebe i dramatičan kao što su to oni rođeni u znaku lava, to može biti problem jer nije svima lako nositi se s takvom osobnošću. S obzirom da lavovi misle da se svijet vrti oko njih, imaju sklonost raditi sve po svojem i ne razmišljati o tome kako će se netko drugi zbog toga osjećati. Misle da nije u redu da ih netko traži da se ispričaju za nešto, jer oni su bili jednostavno oni, a zašto bi se za to ispričavali. Iako riječ 'oprosti' teško da ćete čuti iz njihovih ustiju, malim će vam drugim znakovima reći da im je žao kada uvide da su pogriješili. Bilo da će vas iznenaditi tako da vam kupe čokoladu ili ulaznice za kino, to je njihov način ispričavanja.

Škorpion

via GIPHY


Temelj razmišljanja rođenih u ovom znaku je da moraju kako god znaju održati moć u svojim rukama. Misle da ako se ispričaju, da gube moć. Ako se nađete u svađi sa škorpionom jer su nešto skrivili, budite sigurni da će oni pronaći način za okrenuti situaciju i fokusirati se na to da vama pokažu da ste zapravo vi ti koji su nešto skrivili. Na kraju ćete zapravo vi biti ti koji će se ispričavati, iako niste ništa napravili.

Vodenjak

via GIPHY


Ako očekujete ispriku od vodenjaka, oni će vam se vjerojatno nasmijati i reći da ne budete smiješni. Uz to, lako moguće da će vam reći i da je vrijeme da odrastete. U njihovoj glavi se vi činite preosjetljivima i djetinjastima. Međutim, ako im uspijete dokazati da su napravili nešto za što inače govore da ne bi nikada, priznati će da su pogriješili i teška se srca ispričati.

Foto: YouTube printscreen/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Oni se samo pretvaraju da im je stalo! Ovih 5 znakova zodijaka uopće nije briga za ništa

Luksuz im je slaba točka - rođeni u ovih 5 znakova zodijaka padaju na skupe stvari i ne mogu si pomoći

Ovih pet znakova zodijaka će vam bez problema zabiti nož u leđa – čuvajte se!

Horoskop oprosti ispričavanje znakovi zodijaka

Još vijesti