Slika nije pronađena

Od svih horoskopskih znakova, ova tri su posebno loša s novcima. Nikada nemaju dobar plan i potroše više nego što bi trebali.

Njihova financijska organiziranost jednostavno ne postoji. Oni su uvijek bez kune u novčaniku, uvijek su nekome dužni i non stop se žale kako nikada nemaju novaca. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju s novcem i nema im pomoći. Kada vide nešto što žele, ne mogu se suzdržati, moraju to kupiti.

Strijelac
Strijelcima je bezbrižnost najveća mana. Oni nikada ništa ne planiraju, oni su spontani avanturisti koji dopuštaju situaciji da preuzme kormilo. Umjesto da štede novac, oni ga troše na 'istraživanje svijeta', pa čak ako je to istraživanje okretanje runde u obližnjem kafiću. Strijelci se vode onom da 'živiš samo jednom', čak i ako to znači da će zadnjih tjedan dana u mjesecu biti doslovno bez ijednog novčića.

Vaga
Vagama je najvažnije da se svima dopadnu, čak i ako to znači trošenje novca koji nemaju. Vrlo su lake pri trošenju i lijene pri sastavljanju financijskog plana, što ih često dovede do problema. No njih to pretjerano ne opterećuje jer im je, na kraju dana, jedino važno biti prihvaćen i voljen.

Blizanci
Blizanci su izuzetno ekstrovertne i druželjubive osobe koje najviše novca troše na provode i nepotrebne luksuze. Oni vole odavati dojam da su dobrostojeći čak i kada to nije slučaj, što ih na kraju mjeseca dovede do minusa na računu i gomile dugova.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - pixelrain

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Najgora stvar koju svaki od znakova zodijaka radi na spojevima

Misteriozni i zagonetni: Ljudi rođeni u jednom horoskopskom znaku su najveća zagonetka

Koji se znak zodijaka najteže nosi s prekidima, a koji najlakše? Jedan će plakati kao da je kraj svijeta

Horoskop rastrošnici trošenje novac znakovi zodijaka

Još vijesti