Slika nije pronađena

Rođeni u ova 4 horoskopska znaka su najtajanstvenija bića u svemiru, ako želiš nešto više saznati o njima – dobro ćeš se morati namučiti, a ni tada uspjeh nije zagarantiran.

Pričanje o privatnim stvarima s ljudima koje znaju full kratko nekim ljudima nije ni najmanji problem, ništa ne skrivaju i ne smeta im otkrivanje informacija o sebi. Na drugom kraju spektra se pak nalaze ova 4 horoskopska znaka koji su apsolutni misterij i koji dobro promišljaju prije nego nešto kažu da ne otkriju previše. Ako se ikada susretneš s osobom o kojoj nikako da saznaš nešto konkretno – dobre su šanse da je u zodijaku jedan od ovih znakova. Svi imaju tajne koje neće otkriti tako lako, ali ovi znakovi tajne shvaćaju vrlo ozbiljno. S njima uvijek možete biti sigurni da im se možete povjeriti jer sigurno neće nikome ispričati nešto što ste im rekli u povjerenju. Evo o kojim se znakovima radi i na koji način je svaki od njih tajanstven.

Škorpion

via GIPHY


Ovaj znak zodijaka jako teško da će i na sekundu spustiti svoj zastor kojim se skriva od svijeta. Uvijek su pažljivi kada s nekime razgovaraju jer ne žele otkriti previše ili nešto što ne bi trebali. U svojoj srži Škorpioni su istražitelji i vole kada su jedan korak ispred drugih. Ipak, najveći razlog zbog kojeg otkrivaju toliko malo o sebi je jer se boje da će se osjećati bespomoćno ako netko zna previše o njima, a kada bi nekome otkrili svoje najveće tajne, osjećali bi se 'golo'.
Jarac

via GIPHY


Skrivanje osjećaja i nemogućnost čitanja njih kao osobe su dvije od glavnijih karakteristika Jaraca. Ponekad se čini kao da je oko njih izgrađen kameni zid koji trebate mrvicu po mrvicu rušiti kako bi došli do pravih njih i zaslužili njihovo povjerenje. Jarac želi svima dati do znanja da je staložen u svakoj situaciji i da ga ništa ne dira. Pokazivati osjećaje je za njih znak slabosti.

Vodenjak

via GIPHY


Vodenjak je tvrd orah. Na prvu se ni ne čini toliko tajanstven jer je društven, šarmantan i zna kako oduševiti ljude oko sebe, ali s njima se može primijetiti da često samo nestane. Cijelo je vrijeme tu negdje, a onda odjednom puf – nema ga i nitko ne zna gdje je ni što se dogodilo. To se događa jer su rođeni u znaku Vodenjaka do kraja samostalni i ne žele niti trebaju nikoga drugog. Zbog toga su često tajnoviti kada je u pitanju njihov život, ali i osjećaji, ne žele previše vezanosti za druge ljude.

Ribe

via GIPHY


Osobnost rođenih u ovom znaku je prava tajna. Imaju svoj svijet mašte u koji znaju zalutati i o kojem nikome ništa ne govore. Možete pokušati izvući nešto iz njih o tome gdje im mozak odluta, ali 99,9% su šanse da ćete u tome uspjeti i nešto konkretno saznati. Dok pričate s njima možete primijetiti da su negdje drugdje i da vas ne slušaju, iako će se praviti da vas cijelo vrijeme slušaju.

Foto: Unsplash/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Otkrij što najčešće zaboravljaš prema svom znaku u zodijaku

Njima ništa ne značiš! Šest znakova zodijaka koji druge ljude uzimaju zdravo za gotovo

Pet je neopisivo bezobraznih znakova zodijaka koji fakat nemaju nikakve manire! Otkrij koji su to...

Skrivanje tajanstvenost Horoskop znakovi zodijaka

Još vijesti