Slika nije pronađena

Neke osobe smatraju da je poljubac fizičko iskustvo, dok neke poljupcem izražavaju emocije i svoju bliskost s partnerom.

Kako god ga doživljavali, svi ljudi uživaju u poljupcima. A uživaju li i oni kojima ih daju? Vrijeme je da saznamo što horoskop kaže: tko su najbolje ljubilice zodijaka?

Ovan

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju to je kako zapaliti partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu, oduševljeno i impulzivno.

Bik

Lagano, senzualno i čvrsto, takav poljubac možete očekivati od Bikova. To je jedan od razloga zbog kojih veze Bikova traju duže nego veze drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osjećaj za dodir i zbog toga će vas prije poljupca maziti i nježno dodirivati.

Blizanci

Raznolik, zanimljiv i promjenjiv. Blizanci vas neće razočarati poljupcem. Ipak, prije nego dobijete pusu, načekat ćete se – mora proći barem nekoliko sati brbljanja.


Rak

Ugodno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i ugodan osjećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac nakon kojeg ćete se osjećati toplo i prekrasno.

Lav

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava. Za njegov poljubac se stoji u redovima! Pored ovog znaka se možete samo opustiti i uživati.


Djevica

Pažljivo, osjećajno i savršeno. Tako ljube djevice. One ne vole nered pa i atmosfera prije poljupca mora biti savršena. Budući da djevice ništa ne rade polovično i njihov poljubac je potpun.

Vaga

Vage žive da bi udovoljile partneru. Fora je u tome što očekuju i da njihov partner živi kako bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podijele je jedinstven, a užitak s njima će biti jednak i nakon 25 godina provedenih zajedno.

Škorpion

Škorpionov poljubac najbolje opisuje riječ strastveno. S njima treba zaboraviti na sve drugo i usredotočiti se na poljubac, ali zbog načina na koji Škorpioni ljube to neće biti preveliki izazov.

Strijelac

Strijelci uvijek žele više, više i još više! Mnogo će vam dati, a ako ih želite osvojiti poljupcem, obratite pažnju na to što vole i ponovite to bezbroj puta.

Jarac

Jarci se rijetko odlučuju prvi na poljubac, a kada ga napokon uhvatite na trik i dobijete poljubac ispod imele (koji ste planirali mjesecima unaprijed), ljubite elegantno, profinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da poželi još.


Vodenjak

Vodenjaci su drugačiji, a njihov cilj je ostati zapamćen. Oni vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način je da se pravite da vas ne zanimaju.


Ribe

Ribe će vas poljubiti samo ukoliko lijepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Ljubit će vas nježno, osjećajno i pažljivo. Jednako im uzvratite.

Foto: Shutterstock.com
Izvor: Magazin.ba
I.N.

Pročitajte još:

Horoskopski znak otkriva: jesi li svađalica ili miroljubiva osoba?

Jesi li pravi frend: koji horoskopski znakovi su najbolji prijatelji?

'Ahilova peta Zodijaka': slabosti svakog horoskopskog znaka

Horoskop ljubljenje

Još vijesti