Slika nije pronađena

Jedan horoskopski znak ima bolje šanse od svih ostalih da postanu celebrity. Provedeno je čak i istraživanje koje je to potvrdilo.

Ljudi koji su rođeni u znaku Vodenjaka su oni koji imaju veće šanse od svih ostalih postati slavni i bezobrazno bogati. Ne radi se o slučajnom odabiru niti čistom izmišljanju astrologa, već je ova teorija i potvrđena. Istraživanje koje je provedeno na ovu tematiku objavljeno je u časopisu Journal of Social Sciences. Istraživači su uzeli 100 slavnih iz različitih područja, od pjevača i glumaca do sportaša, umjetnika i znanstvenika. Birali su neke celebove koji su umrli, neke koji su živi, muške, ženske... I ono što se pokazalo je da je većina rođena između 21. siječnja i 19. veljače, što znači da su u horoskopu Vodenjaci.


Kako bi ovu svoju teoriju provjerili i vidjeli drži li stvarno vodu, povećali su broj celebrityja uključenih u istraživanje. Najprije su broj povećali na 200, pa i na 300, ali rezultat je uvijek bio isti. Iako su naravno bili zastupljeni i drugi horoskopski znakovi, i dalje je bilo najviše Vodenjaka. Osim ovog znaka, još neki koji su bili zastupljeni malo više od drugih su bili Lav i Škorpion.


S druge strane, znakovi koji su bili najmanje zastupljeni i u kojima se po njihovom istraživanju rađaju oni koji imaju najmanje šanse postati poznati i bogati, su Strijelac i Bik.

Foto: Shutterstock.com - Andrea Raffin/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koja pjesma od Ariane Grande najbolje opisuje tvoj horoskopski znak?

[HOROSKOP] Kakva je tetovaža idealna za tebe s obzirom na znak zodijaka?

Obožavaju dobivati poklone, vole bogatstvo i skupe stvari: Ovo su najveći materijalisti u horoskopu

poznati bogati Horoskop znakovi zodijaka

Još vijesti