Slika nije pronađena

Iako ljubomora nije nešto što je dobro, ne možemo izbjeći, a da nekada nismo mali ljubomorni na nekoga. Malo je ljubomore nekada u redu jer nam to može biti motivacija da budemo bolji, ali ova 4 znaka zodijaka malo pretjeruju s ljubomorom.

Poznati su po tome da su ljubomorni jer ne znaju to niti malo sakriti. Svakoga od ovih znakova natjera na ljubomoru nešto drugo i tada si ne mogu pomoći, ovaj osjećaj prevlada i postanu ona lošija verzija sebe. Iako se svima ovo ponekad može dogoditi, kod ova 4 horoskopska znaka je to ipak puno češće i puno gore. Njihovi ljubomorni ispadi nisu nešto što želiš iskusiti u životu. Evo tko su oni.

OVAN

Ljubomorni su na ljude koji su uspješniji od njih. Ovnovi su natjecateljski znak koji želi biti bolji i uspješniji od drugih i onda kada ga netko prijeđe, neće reagirati dobro. Pogotovo kada vidi da je netko postignuo nešto što i oni sami žele postići, ali još nisu uspjeli. Uvijek imaju osjećaj kao da im sat otkucava i da kasne za svima. U realnosti, samo si postavljaju nemoguće ciljeve, zapravo su i više nego uspješni.

RAK
Ljubomorni su kada vide da nisu broj jedan osobama u svom životu
. Ovaj je znak osjećajan i njegove je osjećaje vrlo lako povrijediti. Kada vide da se njihov najbolji prijatelj odjednom druži s drugima, to će ih učiniti ljubomornima. Odmah će početi pretjerivati i pomisliti da je to znak kako je njihovo prijateljstvo gotovo i da im je netko preoteo prijatelje. Jako su posesivni oko ljudi u svom životu i neće trebati puno da ih se učini ljubomornima.

LAV

Ljubomorni su kada ih netko zasjeni. Oni su glavne zvijezde i oni trebaju biti u fokusu, ne nitko drugi. Nekada im je teško prihvatiti da to ne može baš uvijek biti slučaj i zato kada ih netko odgura iz fokusa, kreće napad ljubomore. Ne žele dijeliti svjetla pozornice s nikim. Pogotovo kada jasno vide da ta osoba ne zaslužuje toliko pažnje jer su oni sami sto puta bolji.

ŠKORPION

Ljubomorni su na nerealne situacije. Škorpioni i njihovo sumnjičenje će ih jednom koštati zdravog razuma. Ovaj je znak itekako ljubomoran u vezi, ali bez razloga, na situacije koje bi se potencijalno mogle dogoditi i koje si on umišlja. Tražit će tajno i skriveno značenje u ponašanju partnera i imati ljubomorni ispad na situacije poput toga kada samo pogledaš nekog drugog dečka.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koji će ti biti najsretniji datum u 2022. godini?

Nitko nema bolje savjete od njih: Ova 4 znaka zodijaka uvijek znaju kako pomoći

[HOROSKOP] Što svakog od znakova zodijaka očekuje u ljubavi u 2022. godini?

Horoskop ljubomorni znakovi zodijaka

Još vijesti