Slika nije pronađena

Ako si tražila odgovor na to zašto imaš ozbiljnih komunikacijskih problema s frendicama ili simpom, onda moraš znati da je to zato što je Merkur retrogradan. A možda je baš danas dan za javiti se 'gospodinu savršenom' jer ljubav je u zraku za tvoj horoskopski znak.

Zapravo, tvoj horoskopski znak može ti dati i odgovore na pitanja vezano uz tvoj seksualni život, prema stručnjacima iz Lovehoneyja. Oni su analizirali seksualne navike svih 12 znakova zodijaka u istraživanju koje su proveli na uzorku od više od 3.500 ljudi. Prema njihovom istraživanju čak 21 posto ljudi želi znati horoskopski znak osobe s kojom ide na dejt prije nego što razvije dublje osjećaje prema toj osobi.

via GIPHY


Ovo su tvoje osobine u krevetu prema tvom horoskopskom znaku:


1. Vodenjak

Osobe u ovom znaku su uzbudljivi i nepredvidivi ljubavnici. Također, oni su najvjerniji partneri, to je dobro za znati.

2. Riba

U ribi možete naći nježnog i emotivnog ljubavnika. Ponekad može biti pomalo sramežljiv pa neće reći sve što mu je na umu, ali je maštovit i trudi se zadovoljiti partnera.

3. Ovan

Osobe u znaku jarca su direkte i ne vole okolišanje. Nisu ni prevelike maze, tako da se nemojte iznenaditi ako se ne voli grliti i ljubakati sat vremena u komadu. Nije do vas, do njih je.

via GIPHY


4. Bik

Bikovi su veoma usporeni i strastveni ljubavnici. Daju si puno truda i vole ispunjavati želje svojih partnera.

5. Blizanci

Osobe u znaku blizanca vode brigu samo o tome da se zabave. Pored njih ćete se hihotati i uživati u svakom trenutku, pa tako i u krevetu.

6. Rak

Rakovi je iznimno stalo do emocionalne povezanosti s partnerom prije upuštanja u seks. Najsenzualniji su ljubavnici zodijaka.

via GIPHY


7. Lav

Osobe u ovom znaku obožavaju biti u centru pozornosti. Pričajte im lijepe stvari, puno im laskajte i rado će vam uzvratiti.

8. Djevica

Djevice su vrijedni ljubavnici kojima je cilj savršenstvo. Za njih su iznenađenja bilo koje vrste najgora stvar koja im se može dogoditi.

via GIPHY


9. Vaga

Osobe u znaku vage su opušteni i kreativni ljubavnici. Seks se za njih okreće oko dijeljenja i povezivanja.

10. Škorpion

Intenzivni, emotivni, strastveni i pomalo tajnoviti, škorpioni ponekad mogu biti preintenzivni i posesivni. Seks shvaćaju jako ozbiljno, čak i kad su spontani.

11. Strijelac

Osobe rođene u znaku strijelca sve vole obaviti nabrzaka. U suprotnom im sve brzo dosadi jer ne vole rutinu.

via GIPHY


12. Jarac

Jarčevi su temeljiti ljubavnici koji sve vole isplanirati. Međutim, jako su dobri i u eksperimantiranju, tako da s njima nikad ne znaš.

Foto: Giphy/Freepik

M.S.K.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Pripremite kokice – slijedi idealni božićni film za svaki znak u Zodijaku!

[HOROSKOP] Sedam znakova opsjednutih Božićem – je li i tvoj jedan od njih?

[HOROSKOP] Jedan je provjereno najinteligentniji znak u zodijaku – je li to baš tvoj?

Horoskop seks zodijak zanimljivost

Još vijesti