Slika nije pronađena

Vjernost je nešto što puno ljudi nema u sebi. Možemo biti vjerni sebi i svojim stavovima, mislima i postupcima, ali vjernost se može odnositi i na naše ponašanje prema drugim ljudima.

Odanost je nešto na čemu trebamo raditi jer kada tu osobinu izgubimo možemo se samo zapitati: tko smo? Neki su slijepo vjerni i odani dok drugi nemaju pojma što je to `biti vjeran`.

No, izgleda da horoskop ima odgovor na sve i zato otkrivamo koliko si vjerna sudeći po horoskopskom znaku:


Ovan: nažalost, najmanje vjeran zodijački znak

Ovnovi uvijek traže nove avanture i izazove, a to čak znači da traže novog partnera. Vrlo su karizmatični, inovativni, prijateljski nastrojeni i sebični. Uvijek moraju doći na prvo mjesto, a osoba kojoj su najvjerniji su oni sami. Eto, barem su nekome vjerni!


Bik: tvrdoglavost i vjernost idu zajedno

Svi znaju za bikovu tvrdoglavost, ali to nije odmah loše! Bikovi neće odustati od ljubavne veze iako su njihovi prijatelji i obitelj protiv nje. Bravo za bikove!


Blizanci: šarmantni i nevjerni

Blizanci su poznati zabavljači i jako se vole družiti s drugim ljudima. Nažalost, uz njihov šarm ide i nevjera. Budući da postoje dvije strane kod svakog blizanca, oni u jednom trenutku mogu biti potpuno vjerni, a u drugom trenutku odaju tajne.Rak: najodaniji prijatelj

U slučaju da želite vjernog prijatelja, rak je idealan izbor! Vrlo su intuinitivni te sporo procesuiraju svoje osjećaje i emocije što znači da jednom kada se vežu, oni su sto posto posvećeni. Ne nose se dobro s izdajom, a ako ste u vezi s rakom pokušajte uskladiti svoju vjernost s njegovom.Lav: vjerni kada njima odgovara

Lavovi su vrlo velikodušni, lako ih je voljeti i kreativni su. Vjerni su onda kada njima to odgovara, a budući da su dosta usmjereni na sebe, rijetko kada će slijepo pratiti nekog drugog. Oni su vođe, a ne pratitelji.


Djevica: vjerne do određene granice

Djevice shvaćaju gotovo sve ozbiljno (uključujući i sebe). Vrlo su prizemljene i vjerne osobe, osim kada smatraju da im njihov partner ne daje dovoljno pažnje koju zaslužuju. One su vjerne do određene granice,  a ako pažnje od partnera nestane, djevice traže nekog drugog.


Vaga: vjerne prijateljima do kraja

Znak vage je najvjerniji horoskopski znak, ali u smislu prijatelja i prijateljstva. One će stajati na strani svojih prijatelja u svim nedaćama. Kada jednom `upecate` vagu za prijateljicu, ona će vam to biti zauvijek. Nažalost, vage često varaju svoje partnere jer ne mogu kontrolirati svoj impuls za tim.Škorpion: nekada su vjerni, a nekada teški muljatori

Škorpione u životu pokreće strast i mogu biti vjerni, a opet nekada su i teški muljatori kojima vjernost nije bitna. Mogu biti posesivni i i ljubomorni te zahtjevaju odanost kod drugih dok ju sami ne pružaju.


Strijelac: iz ekstrema u ekstrem

Strijelci mogu biti ful vjerni i posvećeni jednoj osobi, a u drugom trenutku ih može početi zanimati nešto sasvim drugo što će im odvući pažnju. Oni idu iz ekstrema vjernosti u ekstrem nevjere i ne ubrajaju se u vjerne horoskopske znakove.


Jarac: ekstremno vjerni

Jarac je jako vjeran, a kada nešto zabrlja napravit će sve da to popravi i obnovi vezu. Ako postoji neki problem oni će ga odmah riješiti, a vjernost im je jača strana.Vodenjak: vjerni dok ne budu ometeni

Vodenjaci su pravi humanitarci i vole pomagati. Vrlo su vjerni kada su u elementu, ali lako mogu biti ometeni, što će ih odvesti negdje drugdje. Ne podnose lažljivce i prevarante te rijetko rade nešto neetično, nekada se samo nađu odjednom u trenutku kada nisu vjerni.


Ribe: vjerne dok se ne izgube u kreativnosti

Ribe imaju dobro razvijenu maštu i jako su emotivne. One mogu biti predane ljubavnice i prijateljice, a opet s druge strane mogu biti vrlo promiskuitetne i spavaju s puno ljudi. Ribe su vjerne i odane dok se ne pogube u vlastitoj kreativnosti.
Izvor: yourtango.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

Crvena, roza, narančasta- koja je idealna nijansa ruža za tvoj horoskopski znak?

Tri najpametnija horoskopska znaka- jesi li ti među njima?

Tri najsramotnije karakteristike vašeg horoskopskog znaka

Horoskop vjernost odanost horoskopski znak

Još vijesti